To je ko te banajo (nimaš dostopa na forum), greš pač v Banovce
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
haha... ampak je pa dobra fora, moram priznat ...in smo cosmo maturantke spet izpadle glupe... zdej se lahko pripravimo na linčanje vseh gorečih forumašev...
Samo razložila sem. Sej čist logično da se tega ne ve po parih dneh.
No, nazaj na temo.
Drugače pa ne poslušam hrvaške glasbe (z redkimi izjemami).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tina Verbič napisal/-a:haha... ampak je pa dobra fora, moram priznat ...in smo cosmo maturantke spet izpadle glupe... zdej se lahko pripravimo na linčanje vseh gorečih forumašev...
ahh..Tina.... pa ne bit tk eni so prov fajn :D jochie je zakon pa dalmatinska glasba ( da se držimo teme )
Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:ahh..Tina.... pa ne bit tk eni so prov fajn :D ... pa dalmatinska glasba ( da se držimo teme )
Sej nisem nič rekla - ene so prav v redu punce
Da pa ne bo preveč off-topic - ja, dalmatinska je kul! Pa istrijanska tudi...
uffff... pa slavonska tut Ma sploh neznam kera mi ni dobra ej Pač to je tak..nostalgija p to
Hm... no, vidiš, meni pa recimo slavonska in zagorska sploh ne potegneta... razen Škoro, ki je pa itak zakon! Meni bolj sede dalmatinska in istrijanska, pa primorska... mogoče zato, ker sem ful bolj povezana s tistimi kraji...
ej tina - poglej si od elemental - ladice (mix morje i slavonska skupina ) mmm za na plaži al pa za ob enem napetem dnevu idealno! Al pa dobar dan ot te iste skupine Pa za prvo poslušanje predlagam lyrics zram
^^ U ladice svoje ja stavit ću sve ponosne pobjede... pol ne znam več naprej... vem pa, da je nekje vmes še nekej v smislu: puštam pauzu, stišćem play... bit ću okej?!