Fant ne gre nikamor z mano

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Točno to kar je citirala purple rain, je tud mene zmotlo..sem se tega še preveč naposlušala. Meni se pač ni dalo hodit v njegovo družbo, ker smo si bili preveč različni, nisem pila niti kadila, oni so pa konstantno čudno gledli in dajali komentare, da sem fina..in nisem hotla z njim nikamor, oni so ga pa konstantno potem zajebavali in potencirali dejstvo, da me ni tam, a so sami videli da se ne zaštekamo glih preveč. Tud glede muzke, nisem takrat niti pod razno poslušala elektronske in se mi ni dalo z njim. Njemu je biu to dokaz ne-ljubezni. Mislim noro. Tud on se z delom moje družbe ni prav razumel, oziroma se ni počutil sproščeno in sm mu rekla da ne rab it z mano, ma je silu, ker me ma rad. Js ne vem kdo je tu nor, ma me ni to ni noben dokaz.
Sedaj priznam, da bi bila bolj prilagodljiva kot sem bila takrat, sam vseeno to ne smatram za tako katastrofo.
Tvojmu tipu se pač ne da, ga razumem, razumem tud tebe, nekje pa morat najdit srednjo pot. Čeprav vem, da je težko, meni je bla muka že dva mesca preden je meu moj rojstni dan, ker sem vedla, da bom mogla z to družbo preživet 5 ur. Ne vem, tako je pač bilo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz se pa do neke mere s sanjoanjo strinjam (ja, vse je enkrat prvič :) ). Čisto bi mi bilo bedno, če bi imela strogo ločeno življenje s fantom, ki bi potekalo izključno v dvoje, in vse ostale aktivnosti, kjer on na noben način ne bi hotel z menoj.
Pa ne zato, ker bi potem vsi ostali mislili, da nimam fanta. Boli me patak, kaj vsi ostali mislijo.
Jaz pač veliko časa preživim v družbi družine, prijateljev in kolegov. Težko bi bilo v tako življenje vključit fanta, ki bi ves čas hotel bit samo z menoj, brez ostalih ljudi.
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Pri tem je dosti odvisno od tega (o čemer je že jullia pisala), koliko časa ti preživiš s prijatelji, družino in sorodniki. Če gre za večino prostega časa, bi tudi mene začelo motiti, da nikoli, ampak res nikoli ne bi šel z mano med moje ljudi. Medtem ko je nekomu, ki nima veliko stika z družino in sorodniki, bodisi zaradi razdalje, odtujenosti, bodisi česa drugega, pač lažje sprejeti dejstvo, da njegov partner ne hodi z njim na družinska srečanja. :wink:

purple rain: ampak v njenem primeru pa vendarle ne gre za to, da pač vsake toliko gre sama nekam, pač pa, da vedno gre sama. On niti ne zahaja z njo v njeno družbo, kar pa se mi zdi že malce egoistično.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^vem vem, sam v tistem citiranem postu me je pa zmotilo ravno to, ker zgleda kot da je neki-ne-vem-kako-strašnega, če gre punca kdaj pa kdaj sama kam.

Se pa moram strinjat z vama, ja, da tako striktno ločeno druženje je res trapasto; in ne vem kolk koristi ma sploh taka zveza.. družina&prijatelji so pač #1.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Džeki napisal/-a:Rad je s tabo, ampak noče, da bi vaju drugi videli kot nek ful resen par.Po moje je to to.Sigurno mu pašeš, drugače ne bi bil s tabo, ni pa še prepričan, da bi ti dal "certifikat" njegove partnerke, kar bi moral portditi tudi z ustreznim obnašanjem (te predstaviti prijateljem, sorodnikom..).

Malo z rezervo jemlje vajin odnos in ni nujno, da je krivda na tvoji strani.
Tole.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

purple_rain napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:Ne vem zakaj bi hodila sama, ker par si z nekom ravno zato, da skupaj stopata po življenjski poti v dobrem in slabem. Vsak se mora malo prilagoditi, včasih bi morala ti popustiti, včasih on. Vem težko se je prilagajati, a takole najbrž tudi ni lahko. Za vse si potem sam, povsod izpadeš kot, da nimaš fanta. Navsezadnje nisi z nekom samo zaradi sexa. Kako bo zgledalo, ko bodo otroci, boš povsod mogla sama z njimi? Jih vozit v vrtec, šolo, hoditi na govorilne, vozit na dejavnosti, na praznovanja,... Razumem, da je nekdo vase zaprt, če nima možnosti nikamor it, ampak on jo ima, a ne gre.
Halo? Sej v zvezi tud nisi samo zato, da nisi samski..no, vsaj nek zdrav, stabilen človek ni.
Kaj je pa narobe, če gre vsake toliko sama kam?
Res je, problem je večji od tega, ampak tole pa tud ni ravno najprimernejše razmišljanje..

Zakaj pa potem? Jasno, da si to z osebo, ki ti odgovarja, ampak pričakuješ pa od njega, da bosta kam skupaj šla. Ne gre se za vsake toliko, gre se za vedno, ko je treba kam it, da je tam še kdo, ki ga pozna.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ti to resno, "zakaj pa potem si v zvezi, če ne zato, da nisi samski?"?? Ne vem, no, jz sem bla do zdej v zvezah zato, ker so mi bli tisti tipi tako všeč in sem želela več od njih kot samo poznanstvo (ja, to valda tud vključuje kam it skupaj), in ne samo zato, da nisem sam(sk)a.
Mal preveč smo se obesili na te moje besede - še enkrat, zmotil me je način, kako je sanjaanja tisto povedala, možno, da ni tako mislila kot sem jz to dojela.. ..vse skupaj pa nima preveč veze s temo, se opravičujem.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Česa ne razumeš?
Zato ja sem z njim, ker mi je všeč. Če mi ne bi bil bi že zdavnaj končala.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

In zakaj potem, če mislim resno? A misliš, da se hecam, da noče nikamor it?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
purple_rain napisal/-a:Mal preveč smo se obesili na te moje besede - še enkrat, zmotil me je način, kako je sanjaanja tisto povedala, možno, da ni tako mislila kot sem jz to dojela.. ..vse skupaj pa nima preveč veze s temo, se opravičujem.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain zasebno si mi poslala sporočilo, ampak jaz še ne vem kako to funkcionira.
No saj ni važno kaj si mislila. Jaz povem samo svoje, da sem s fantom zato, ker mi je všeč. Strinjam se pa z izjavo sanjeanje in julie, da ko si z nekom od te osebe pričakuješ, da bosta skupaj preživljala prosti čas, kam šla, ne pa da se moraš zaradi te osebe izolirati od ostalih ljudi. Vsaj mislim, da sta tako mislili.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

^^Kdo je rekel, da se je potrebno izolirat? Če partnerju, pač ni do njihove družbe, zaradi kakršnihkoli razlogov, ga v to ne moreš prisilit. Če mu ni, pač greš sama, to je pa daleč od tega, da bi se zaradi njega tudi ti mogla izolirati od teh ljudi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

panterica napisal/-a: Strinjam se pa z izjavo sanjeanje in julie, da ko si z nekom od te osebe pričakuješ, da bosta skupaj preživljala prosti čas, kam šla, ne pa da se moraš zaradi te osebe izolirati od ostalih ljudi. Vsaj mislim, da sta tako mislili.

Prosim, ne se z mano strinjat, ker se jaz s tabo ne. :)

panterica napisal/-a:Jasno, da si to z osebo, ki ti odgovarja, ampak pričakuješ pa od njega, da bosta kam skupaj šla. Ne gre se za vsake toliko, gre se za vedno, ko je treba kam it, da je tam še kdo, ki ga pozna.

Vedno? Praktično gledano je to neizvedljivo, razen če najdeš enega revčka brez lastnega življenja, ki ti bo na voljo vsakič, ko boš kam šla. Pa tudi sicer se mi ne zdi najbolj zdravo, da ti je fant bergla.

Kot povsod, je tudi tu treba iskat zlato sredino. Nenormalno je od tipa pričakovat, da bo šel vedno povsod s teboj. Hkrati se mi zdi pa čudno, da nekdo ne gre nikoli nikamor.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

panterica zdaj mene tu nekaj zanima.
1. ali se vidva sploh s kom družita? imata vsaj kakšne prijatelje (skupne).
2. kaj zaboga delata vedno sama???

no res me to zanima. potem bom pa podala mnenje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori