Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Ja no. Ocitno je to zacetek lepe romance :) nehaj tolko komplicirat pa uzivaj ljubezen. Fantje smo dosti manj komplicirani kot si misliš :)

pa vsaka cast tipu, da je zdrzal eno uro poljubljanja brez seksa... kaj, ce ma malega pa ti ga noče pokazat? :eek:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: se slišimo...(?)

Neprebrana objava Napisal/-a hasel »

lely_be napisal/-a:po filmu pa je rekel da ne more sedet pri miru zraven mene ne da bi me poljubil, ker sem mu ful lušna :oops: njemu je blo ful nerodn, men tut, blo je kt v filmu... pol pa sva se 1 uro po moje sam poljubljala.
Bodi vesela, da je bilo tako, kot je. Ko sem jaz šel na prvi zmenek, sem moral tisti punci še reči, da bi jo rad poljubil, pa še to je bil le poljubček na lička. Sploh mi ni pomagala ustvarit atmosfere za romantiko, poleg tega sem ves čas jaz moral vodit pogovor, po zmenku pa mi je še poslala sms, naj ji povem, kakšna se mi zdi.
Sicer pa, ko sem prebral prve prispevke v tej temi, sem tudi jaz mislil, da sta oba mlajša od 15 let...potem pa vidim, da sta oba 20+. Malce smešna situacija glede na to, koliko let štejeta. :lol:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Ja mene je tudi presenetila njuna starost. Sem resnično misla, da še nista polnoletna in da jo to po možnosti njen prvi fant :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

pa kaj starejši ne morejo bit več romantični? :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

lely_be napisal/-a:hej! učeraj sem bila z enim čudovitim fantom na prvem zmenku. :oops: bila sva na pijači, mal pohajala, pogledala film itd. po filmu pa je rekel da ne more sedet pri miru zraven mene ne da bi me poljubil, ker sem mu ful lušna :oops: njemu je blo ful nerodn, men tut, blo je kt v filmu... pol pa sva se 1 uro po moje sam poljubljala. brez sexa seveda! blo je kot v sanjah... ko sva se razšla je reku da se slišimo. zdej pa me zanima, kaj pomeni ta se slišimo pri fantih? ko je prišel domov mi je prej ko je šel spat še napisal sporočilo da se je imel lepo in lahko noč. vem da ne smem jaz zdaj klicat, sam zanima me kaj pomenita te dve besedi pri tipih? :?

Obstajata dva "se slišimo".

1.Vljudnostni. "Se slišimo" jaz včasih rečem človeku, ki sem ga slučajno srečal, ali spoznal in ga definitivno več nimam namena klicati."Se slišimo" sem ponavadi rekel tudi puncam po prvem zmenku, tudi če sem vedel, da drugega ne bo, ker mi ni všeč, ali pa jaz njej ne.

2.Iskreni "se slišimo".Ta je podkrepljen z dejanji.Praviš, da sta se poljubljala in da ti je poslal sms z zahvalo in za lahko noč.To je po vseh indicih uspel prvi zmenek.

Poklical te bo zelo kmalu.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

Džeki napisal/-a:
lely_be napisal/-a:hej! učeraj sem bila z enim čudovitim fantom na prvem zmenku. :oops: bila sva na pijači, mal pohajala, pogledala film itd. po filmu pa je rekel da ne more sedet pri miru zraven mene ne da bi me poljubil, ker sem mu ful lušna :oops: njemu je blo ful nerodn, men tut, blo je kt v filmu... pol pa sva se 1 uro po moje sam poljubljala. brez sexa seveda! blo je kot v sanjah... ko sva se razšla je reku da se slišimo. zdej pa me zanima, kaj pomeni ta se slišimo pri fantih? ko je prišel domov mi je prej ko je šel spat še napisal sporočilo da se je imel lepo in lahko noč. vem da ne smem jaz zdaj klicat, sam zanima me kaj pomenita te dve besedi pri tipih? :?

Obstajata dva "se slišimo".

1.Vljudnostni. "Se slišimo" jaz včasih rečem človeku, ki sem ga slučajno srečal, ali spoznal in ga definitivno več nimam namena klicati."Se slišimo" sem ponavadi rekel tudi puncam po prvem zmenku, tudi če sem vedel, da drugega ne bo, ker mi ni všeč, ali pa jaz njej ne.

2.Iskreni "se slišimo".Ta je podkrepljen z dejanji.Praviš, da sta se poljubljala in da ti je poslal sms z zahvalo in za lahko noč.To je po vseh indicih uspel prvi zmenek.

Poklical te bo zelo kmalu.

:respekt: lepo povedano.. :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

blo bi fajn če bi blo tko :) :oops:
it's just me.
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Džeki je še najbolj prav in preprosto razložil. ;D Sicer pa, če ti je že sam pisal, je to dober znak. V nadaljnje pa ni treba vedno čakati, da on prvi piše/kliče, ker je meni moj rekel, da sem mu na začetku zveze zaradi tega delovala nezainteresirana, jaz pa se tega sploh nisem zavedala. Tako da je najbolje (če bodo ti zmenki napredovali v nekaj več), da mu tudi ti kdaj pošlješ sms, če imaš kaj časa da se vidita. :wink:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Fancy Nancy napisal/-a:V nadaljnje pa ni treba vedno čakati, da on prvi piše/kliče, ker je meni moj rekel, da sem mu na začetku zveze zaradi tega delovala nezainteresirana, jaz pa se tega sploh nisem zavedala. Tako da je najbolje (če bodo ti zmenki napredovali v nekaj več), da mu tudi ti kdaj pošlješ sms, če imaš kaj časa da se vidita. :wink:

Podpis pod tole. Najslabše je, če se dekle zainteresirano, obnaša se pa kot princesa in nikoli niti ne pokliče niti ne piše. Tipi potem ponavadi odnehamo....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

McLarnovc napisal/-a:Podpis pod tole. Najslabše je, če se dekle zainteresirano, obnaša se pa kot princesa in nikoli niti ne pokliče niti ne piše. Tipi potem ponavadi odnehamo....

ja dans sm ga klicala pa se ni javil to že dolg nazaj...zdej ne vem, valda ga ne bom šla še enx klicat sam kaj če me ne pokliče nazaj? :(
it's just me.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

lely_be napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Podpis pod tole. Najslabše je, če se dekle zainteresirano, obnaša se pa kot princesa in nikoli niti ne pokliče niti ne piše. Tipi potem ponavadi odnehamo....

ja dans sm ga klicala pa se ni javil to že dolg nazaj...zdej ne vem, valda ga ne bom šla še enx klicat sam kaj če me ne pokliče nazaj? :(

ah dej, probi se mal sprostit pa ne tolko razmišljat u potankosti..tko kot si povedla je vse lepo zgledlo, zdej ne paničarit.. (to res spada u srednjo šolo) lahk se pa sam ni mogu javit.. naj se ti nikamor ne mudi.. :) vse bo tko kot more bit.. mi smo s tabo..;)
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Horus napisal/-a:Pac ni zainteresiran. What's the big deal? Je se cerka 3 milijarde drugih moskih na zemlji.

ful spodbudno res :D
mislm d je lih to hotla zdej slišat..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mogoče pa še pokliče nazaj. Če pa ne bo, pač pustiš tako kot je...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori