lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Itak, da večina deklet pada na neke ful zrihtane pa nevem kako lepe tipe, sam mene to ne privlači.
.
Js še nisem srečala ženske, ki tega ne bi zase trdila.

lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Imam en problem. Sem še srednješolka, moje ocene so odlične. Vendar imam občutek, da prav uspeh v šoli in tudi na drugih področjih (športna tekmovanja itd.) odvračajo fante od mene. Ne vem, kaj sploh delam narobe oz. zakaj se fantje ne zanimajo zame. Mogoče se prestrašijo mojega uspeha, saj nisem ravno grda in debela, pa tudi ne arogantna. Prosim za kak nasvet.

Gre pač za subjektivno mnenje. Kakšna je pa ona v resnici in kaj (ne) dela narobe, pa mi tukaj težko vemo. To lahko ugotovi samo ona (ali pa kdo, ki bi ji upal povedati kje ga biksa).
 Gre pač za subjektivno mnenje. Kakšna je pa ona v resnici in kaj (ne) dela narobe, pa mi tukaj težko vemo. To lahko ugotovi samo ona (ali pa kdo, ki bi ji upal povedati kje ga biksa).  Itak pa v sš imeti tipa... ko sem bila jaz v sš, je bilo več kot polovica razreda v takozvanih "resnih zvezah", nekatere so zdržale "celo" po 3 leta, ampak odnos je bil daleč od resnega.
 Itak pa v sš imeti tipa... ko sem bila jaz v sš, je bilo več kot polovica razreda v takozvanih "resnih zvezah", nekatere so zdržale "celo" po 3 leta, ampak odnos je bil daleč od resnega.  Zato se je brezveze že pri teh letih obremenjevati, zakaj te nihče ne šmirgla... če te ne zdaj, pa te bo čez par let. Kasneje je več možnosti, da naletiš na nekoga resnega, v srednji šoli pa je to tombola.
 Zato se je brezveze že pri teh letih obremenjevati, zakaj te nihče ne šmirgla... če te ne zdaj, pa te bo čez par let. Kasneje je več možnosti, da naletiš na nekoga resnega, v srednji šoli pa je to tombola. 

lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Imam en problem. Sem še srednješolka, moje ocene so odlične. Vendar imam občutek, da prav uspeh v šoli in tudi na drugih področjih (športna tekmovanja itd.) odvračajo fante od mene.

Nič bat, tisti pravi te bo že opazil, ostali pa itak niso vredni
  Nič bat, tisti pravi te bo že opazil, ostali pa itak niso vredni