*QueenBitch* napisal/-a:Evo mene je tale jaffa pecivo tko navdušu, da sm včer vse sestavine nakupla ampak mam pa še dve vprašanji: A za testo si dala cela jajca al samo rumenjake? Kok časa se pa peče?
Hvala za odgovor in lp

Jaz sem kar cela jajca (+ sladkor) zmiksala najprej z mešalnikom, da barva malce posvetli. V bistvu lahko tud naprej kar vse z mešalnikom mešaš, pa sam dodajaš, ker je precej tekoče vse skup. Peče se pa kaj pa vem- gledaš, pa vidš

Pri nas je pečica na drva in traja vedno dlje (mislim da je blo okol 35 min), na električni bi znalo bit 20-25 dovolj. Naredi preizkus takole: zapičiš zabotrebec v testo, ko misliš da pečeno in če se kaj prime, definitivno ni pečeno. Malce naj porjavi na vrhu (ne preveč seveda

).
Pa sporoči če ti uspe želirat nadev. Ter sporoči kako ti ratal
EDIT: Dodajam še
Raffaello pecivo
RECEPT; ampak brez smetane povrhu in z dodanimi mandeljni
muffini s kislo smetano in gozdnimi sadeži (recept iz knjige Mafini založbe Učila); bi morala še posut s sladkorjem, pa sem lena

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.