...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Ok očitno je človk srečen če je 5 let v zvezi menda ni bil nesrečen očitno pol na koncu ni bil več srečen ali se mu je pa malo zasukalo u glavi ker se ni mogel znoret ker sta bla skos vidva skupi....js ti lahk povem en konkreten primer kr sm bla v podobni situaciji sma bla skup do mojga 18ga leta nism bla sicer skup 5 let sma bla pa 3 leta pa je blo vse kul pa vse fajn sma se mela nakar se je on začel dobivat s drugo in mi ni hotel priznat prijateljice so mi povedala potem sem vidla tut en sms....to je blo vseskup tak na hiter da nisem mogla vrjet midva sma tut hodla na isto šolo in u nedeljo sma šla narazn se mi je še prišu jokat domov ko sm mu rekla naj si pride po svoje stvari pol je pa drug dan v ponedeljek že bil s tisto punco v šoli pred menoj...uh kak mi je blo takrat težko najrajši bi zajokala pa šla nekam da me noben nebi vidu ampak nisem sm se prisilila da sem se delala kot da mi je useeno....spomini ostanejo težko je takole preboleti ampak čas zaceli vse rane...uglavnem hočem ti povedat da sem rabla skor eno leto da sem prebolela....tip pa še zdaj ni prebolel...res je da js zdaj živim srečna s njegovim bivšim sošolcem ja usoda, in je čist drugačn od tega mojga biušega...ampak kaj use je men ta biuši pisal vse sam da bi mne dobil nazaj da mu je nevem kok žal, da je še zaj zalublen v mnene da me nemore prebolet pa to ne po parih mescih po 5 letih mi je še to pisal po 5 letih ko sma šla narazn....da je nardil največjo napako v svojem življenju in nevem kaj vse...tak da....mogoče se ni dost znorel js nevem ampak js ne odpuščam takih stvari nikol mu neb mogla več zaupat ko bi bil vsaj iskren do mene in bi mi povedal v obraz mu nebi tok zamerlan po tokem času ko sma ga skup preživela bi si usaj to zaslužla in evo zdj on trpi js sm pa srečna....vse se vrne:)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Vsi si želimo "zmagat" v razpadu zveze. Zato ti tvoj bivši prek FB dokazuje, da se ima zdaj lepše in da je nova punca boljša. Najbolj pametno bi bilo, da bi ga zbrisala in ignorirala njegove izpade.
Noben od vaju še ni prebolel, itak je nemogoče prebolet dolgoletno zvezo v enem mesecu. Zato se je pa treba distancirat, ker drugače je sama štala.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Bom še jaz povedala svoj primer. Z biušim sva bili skupaj 4 leta, bil je zaljubljen, vesel, govoril mi je, da ve, da bolj lepe in pametne punce ne bi mogel imeti. In pol se mu je enkrat čist zasuknalo, me prevaral, pustil in šel z drugo. V tvoji zgodbi sem našla svojo. In verjemi, če prej ni nikoli pisal po FB taki reči, jih zdaj piše z razlogom. Očitno hoče pokazati, da je srečen kar pa dvomim, da je. Ta njegov FB je le njegova maska, beg pred realnostjo. Lahko, da je spoznal, da ta njegova izbranka ni in ne bo nikoli takšna kot ti. Sama veš, da te ni vreden, zato pojdi naprej. Uživaj, žuriraj imej prijatelje in verjemam, da boš slej, ko prej našla nekoga, ki ti bo zamenjal bivšega.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Poleg tega se pa zgražam nad komentarji nekaterih uporabnic, ker se vidi, da kaj takšnega niso doživele, zato tudi težko povejo kaj pametnega o tem.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marichuy90 »

...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Moj bivši je to naredil svoji bivši. Po enem letu, ko sem ga pustila, je šel nazaj jokcat kakšno napako je naredil :)
Tista nova bejba je nekaj vznemerljivega in novega... Ampak ga bo minilo in bo vidu kaj je stran vrgu.
Ženska skensli ga iz FB in mu/si pokaži kako se lahko imaš brez njega super fino fajn
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Spomini na bivšega

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

Marichuy90 napisal/-a: A kdo ve zakaj to dela? Zakaj tok hoče prikazat po FB, da je srečen, čeprav dvomim da je? V času najine zveze ni nikoli objavljal takih reči, pa vem da je bil zelo zaljubljen vame... Mogoče mi lahko malo pomagate pa me dvignete! :(

ne vem, če je že kera to napisala, ker nism brala cele teme...
jst mislm da hoče samga sebe prepričat, da je srečen pa da se je prov odloču. rabi neko potrditev, da je prov naredu al pa hoče kšno tvojo reakcijo, da bi na konc mogče ti izpadla grda pa da bi se on bolš počutu.
najbolš, da ga skenslaš iz fb in začneš po svoje uživat (vem, da je težko sam počas se deleč pride) - ignoranca najbolj boli :wink:
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

bejba, mela sm isto izkušnjo.. ampak jst sm bla v celi zgodbici na drugi strani.. :?

začelo se je tako, da mi je enkrat na FBju prek chata povedal, da sm mu všeč.. šla sma prvič na kofi, bla skupi res dolgo.. in sem mu že na začetku dala vedet, da bo med nama se začelo šele ko pusti svojo punco.. in res čez 2 dni ji je na lep način baje povedal, da je konec in da ga zanima ena druga.. zgodba ne bi bla tok komplicirana če ne bi bla una dva 4 leta skupi..

pa se je zgodilo to, da sva midva bla skos skupi, ona je vedla za naju pa mu še vseeno non stop pisala.. smo bli na partyju, je bil on spet z njo na skrivaj.. ampak potem mi je toliko nakladal kako mu je žal, da sem jaz vse to oprostila.. in je blo lepo vse do danes, ko sem pri njej na FBju vidla, da je pri njemu?! halo, itak da nisem slepa.. pa je reku, da ne da to je kar tako napisano.. haha, nism blond.. sicer je težko, ker sm se res navezala nanj, ampak bolje videt prej kot pa da bi že šla z njim v kaj bolj resnega.. boli pa vseeno.. sm pa dala samo IGNORE in ga zbrisala iz FBja.. nimam se več pogovarjat nič z njim, čeprav ga mam rada.. ampak nekoga ki se mi laže, očitno ne rabim ob sebi.. je pa bejba še 100x bolj neumna, da je to vse gledala in vedla za naju, pa vseen use požrla.. štekam 4 leta veze je dolga doba, ampak tudi jaz se ne bi spuščala na tak nivo, če bi vedla, da med njima še daleč ni vse pošlihtano.. boli pa vseeno danes, kot bi mi nekdo zaril nož v hrbet :(

tako da punca, glavo pokonci in IGNORE.. druge nimaš ;)

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

ne gledaš veliko?
zbriši ga pa ga sploh ne poglej več...če te res samo dela ljubosumno te bo nazaj zaprosil za prijateljstvo...ali pa vsaj nehal pisati takšne..
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

hjoj, pri meni je bla pa situacija, da je prvič ful zgubil zaupanje kar se tiče mene, ko sta bla z njo spet skupaj.. pol se mi je toliko opravičeval, češ da je kriv alkohol in da moram ga razumeti, da ni lahko preboleti nekoga po tolikih letih in da me mora imeti čimveč časa ob sebi, da bo čimprej pozabil :) tako, da sem nasedla še drugič in skušala pozabit to slabo izkušnjo.. nasploh sm taka, da vedno dam drugo priložnost, ampak samo pod pogojem, da mi nekdo dokaže da me ma res rad in mu je žal.. čeprav se me je držal skos feeling, da mi neki prikriva.. je zajebana situacija, ni pa fer do nobene punce, niti do mene niti do bivše.. ampak zdaj mu privoščim srečo z njo, sj pravim.. vse se vrača, vse se plača, tud njemu se bo enkrat vrnilo vse skupaj..

kar se pa tiče tega, niti slučajn ne bi razdrla kake zveze zavestno.. sm rajši pol jst tista, ki se umakne pa preboli vse skupaj :)

drugače pa prvi korak si že storila.. ampak najboljše ga je čist zbrisat s svojega življenja, še težje boš vse skupi prebolela če boš videla in brala njegove statuse velikokrat.. :? vem da je težko, ampak boš sama sebi naredila veliko uslugo :knuddel:

in še na tak način mu boš pokazala, da ga več nočeš in da ti je vseeno zanj ;)
Zadnjič spremenil Veron|ka, dne 17. Dec. 2009 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Obstaja tudi opcija Hide, pa ne vidiš več njegovih objav. Razen, če greš direktno gledat profil, to je pa potem pač moč volje :)
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

Marichuy90 napisal/-a:
mala-anchy napisal/-a:ne gledaš veliko?
zbriši ga pa ga sploh ne poglej več...če te res samo dela ljubosumno te bo nazaj zaprosil za prijateljstvo...ali pa vsaj nehal pisati takšne..

Ne bom ga brisala, to bi mu verjetno pomenilo, da ne morem brat njegovih neumnosti. :D

ne razumem zakaj hočeš brati njegove neumnosti...

pa s tem da ga zbrišeš mu pač "poveš" da te njegove neumnosti ne zanimajo in da nisi tako otročja kot on...
pač da nameravaš živeti srečno brez njega :D
Odgovori