Slumdog Millionaire 9/10
Fantastičen film. Mine v trenutku in res padeš notr.
Čist prepozno sem si ga ogledala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
predvsem za ljubitelje mjuziklov, meni je šla obilica petja precej na jetra.
zanimiv animiran film, kjer se prepletata dve zgodbi. zgodba o tem kako nino zapusti fant, kar jo spodbudi k ustvarjanju animacije in stadodavna indijska ljubezenska zgodba.
komentarji med filmom so zakon, ostalo me je pustilo precej ravnodušno.
Tak je grozen?
Mene kolegici prepričujeta da bi šle jutri gledat in me je strah da me bo full strah potem spat pa to, glede na to da mam že pri ostalih grozljiukah te probleme. In reees ne vem al naj grem gledat al ne.
You`ll be waiting in vain I got nothing for you to gain
Paranormal activity 5/10 - tako lame grozljivke že dolgo nisem gledala, sem bila pred začetkom filma čisto napsihirana, ker so vsi govorili kako grozen je, nato pa sem bila popolnoma razočarana nad filmom, saj deluje vse zelo fake in je mogoče 5 groznih prizorov, na katere nisem čez nekaj ur niti pomislila ne več. Najbolj grozno mi je bilo tisto enodnevno guncanje ženske na koncu filma, to pa je bilo bolj kot ne vse.
Če primerjam Blair Witch in pa Paranormal si Blair witch definitivno zasluži boljšo oceno, vsaj iz moje strani.