kiny napisal/-a:klupko napisal/-a:Naredila si bova svojo kuhno in zaprla štuk, tko da bomo meli ločeni gospodinjstvi in sploh nočm nobenga opravka z njima.
No točno to bi ti js predlagala. Pa če vidiš eno rešitev pol je vse ok, se bo že nekako poštimal.
delusional a ti misliš da je splav kr tako narest? Kao ne zajebi si lajfa? A veš enim puncam mogoče ni to kr neki kot je to očitno tebi.
Vsak zna svoje precenit in
če ma resnega tipa, če vrjame vanj..ne vem zakaj bi pol dopustila tašči da jo tolk zmanipulira da bo zart tega šla uboga punca še splav delat?
jz v takega tipa, ki si doma ne upa rečt ničesar in ma svoje starše za bogove, kot da jim je kej dolžen, oni pa tako pometajo z njim ter njegovo punco.. to ni ljubezn, in če delajo starši z njimi grdo in otežujejo situacijo..tako kot ti meni,jza tebi...pa nej si misljo karkoli pa fotr bolan itd.
Kok ne prenesem, da so starši bogovi in da majo edino prav in se jim noben ne upa postavit po robu, tut če nimajo prav..ker pač nočjo kregov, jah potem se pa tut ne bo nč spremenil. Sej pr mojmu si tut jz upam več rečt kot moj, pa še to se zadržujem, ker če se moj ne zna postavt zase,se pa tut jz ne bom zanjga.
Mislm da je podoben primer mela tudi moja mami, ker ni hotla živet tam kjer od fotra starši,ker ni bla za njih nikol dobra, zmer je bla naj hčerkica in gor in dol, vsiostali sinovi pa kot da jih ni, pol so pa še mojo mami tlačil v drek ker je mela boljšo službo kot njihova hčerka in se stalno pritoževal,češ,teb je težko ker si edinka.... in kukr poznam mojo mt, si misl svoje, pol pa ponori pa spakira pa gre in tko je blo pri njej

pol so pa dobil mele, vnučko, je blo pa vse drugač, mogoče tut zato,ker sem nasploh edina vnučka
Drugače sm pa pozabila oment, verjetno to nista vi2, pa vseeno, moj fant ma 12 let starejšga brata, pa sta si s punco anrdila že od začetka svoj lastni uhod, potem pa pred mar mesci še brez da bi kej rekla stopniške zaprla s knaufom, tako da mata popolen mir. Niso nobeni baubavi od mojga, tut zlo prijazni in nobenmu nč nočjo, pa sta šezmer si nardila tko da mata res samo svoje.
good luck