A ste jim še privlačne?
- positive vibration
- Cosmofrik
keksy napisal/-a:barbika_444 napisal/-a:Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???
Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same.
Privlačnost je v glavi.
Oprosti ampak če men tip ni privlačn tut zalublena nebi mogla bit vanga.Ne bi mogla hodt z modelom k mi je grd pa se z njim dol dajat
Mislim, da ne razumeš, o čem govori barbika_444.
In če se partnerju, tvojemu prelepemu fantu, zdravemu, močnemu, zgodi nesreča, ki ga zaznamuje tudi zunanje? Ga boš zaradi tega pustila - ker ni več lep? Ker je postal grd? Ker se je opekel in bo imel vse življenje brazgotine po obrazu - a zaradi takih stvari ponovem lahko ogenj ljubezni ugasne?
Deklica, ne privoščim ti, da bi kdaj spoznala sebi enakega človeka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- positive vibration
- Cosmofrik
No, no, nikar tako odrezavo.
Barbika govori o primeru, da si že v zvezi s partnerjem. Ti si na to replicirala, da ne bi mogla hodit s človekom, ki ti je grd. Nisi nič časovno opredelila, ali gre za osebo, s katero si že v zvezi ali pa le za morebitnega potencialnega partnerja. To si povedala šele zdaj, ko sem te povprašala za pojasnilo sicer krutih besed.
Barbika govori o primeru, da si že v zvezi s partnerjem. Ti si na to replicirala, da ne bi mogla hodit s človekom, ki ti je grd. Nisi nič časovno opredelila, ali gre za osebo, s katero si že v zvezi ali pa le za morebitnega potencialnega partnerja. To si povedala šele zdaj, ko sem te povprašala za pojasnilo sicer krutih besed.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Točno. Torej, če si z nekom že v zvezi, ga poznaš inside out in ti je celota privlačna - predstava te osebe v tvoji glavi, ane?barbika_444 napisal/-a:Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???
Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same.
Privlačnost je v glavi.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
~NIA~ napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Jst se ne rihtam zanj, jst se rihtam zase.
agree. dostkrat se jest ful 'uštimam' pa oblečem tko, da se fajn počutm, pač da sm si 'ušeč'...da se mi zdi da sm res dobr skombinirala... pa se naličm... in pol mojmu naprimer sploh ni všeč.. mislem kao neki kaj se tok štimam pa če res rabm pudr, pa... pač aneon ful ni neki za fensi.. ampak men je useen kaj si misle.. oblečem dobr sebe, spedenam še njega da mi je hud in greva vn
OMFG kva si ti narcisistična

hecam se

-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
sej sm napisu da se hecam...jochie je zelo veliko izrazov še sam ne vem katerga bi uporabu ampak me je podganca napadla pa sm zarad tega tko napisu
v angleščini je narcisistic...ampak sej nima veze...važno da smo ugotovil namen
mislim da z narcisoidnostjo ni nič narobe...pač sam sebi si všeč zavedaš se svoje lepote....in jst se tut zelo rad oblečem v obleke v katerih se počutim dobro
pol sm še 10000000x bolj sexy

v angleščini je narcisistic...ampak sej nima veze...važno da smo ugotovil namen

mislim da z narcisoidnostjo ni nič narobe...pač sam sebi si všeč zavedaš se svoje lepote....in jst se tut zelo rad oblečem v obleke v katerih se počutim dobro

~NIA~ napisal/-a:pač tko, men je važn da se dobr počutm v svojih punčkastih cotkah.. in če se dobr počutim pol pač vem da kokr tok ok zgledam.. lahko sm nekomu čist mimo.. ampak to je njegov problem. meni recimo 95% folka na ulici ni dobr oblečen.. oz.mi je navadn.. in ful nočem bit čist navadna (kavbojke + majčka) ... zato mam svoj stil k paše sam men (usaj 1 živa izstopajoča barva)...
Zanimivo, jst bi te pa (po fotkah sodeč) lih uvrstila med tistih tvojih 95 procentou

Jst skrbim zase ne glede na status (samska, avanturistična, u vezi), kr mi je primarno pomembno, da sm zadovolna sama s sabo, šele nato, da je z mano zadovoln nekdo drug.
Mi pa nikol niso blo jasni primer(ki), k se kt samski pedenajo k ubrisani, u vezi pa ne zlezejo več iz prekratkih, preperelih, kopalniško zelenih piđamastih trenirk, zaflekanih xxl majc "ključavničarstvo novak", ob glavo zalimanih las in "back to the nature" dlakavih geštelou ... A nej ne bi blo (če se že gremo spremembe zunanje podobe) lih obratno, da si čistga, dišečga in lepga
človeka bolj zaslužjo osebe, k so nam (najbl) blizu, kt pa random osebki, k jih srečujemo na ulci, jih vidmo (in nas vidjo) takrat pa nikol več ...?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...