A ste jim še privlačne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jst se ne rihtam zanj, jst se rihtam zase.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

keksy napisal/-a:
barbika_444 napisal/-a:Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???

Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same. :roll:

Privlačnost je v glavi.

Oprosti ampak če men tip ni privlačn tut zalublena nebi mogla bit vanga.Ne bi mogla hodt z modelom k mi je grd pa se z njim dol dajat

Mislim, da ne razumeš, o čem govori barbika_444.
In če se partnerju, tvojemu prelepemu fantu, zdravemu, močnemu, zgodi nesreča, ki ga zaznamuje tudi zunanje? Ga boš zaradi tega pustila - ker ni več lep? Ker je postal grd? Ker se je opekel in bo imel vse življenje brazgotine po obrazu - a zaradi takih stvari ponovem lahko ogenj ljubezni ugasne?
Deklica, ne privoščim ti, da bi kdaj spoznala sebi enakega človeka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

če ti je že prej privlačn pa si vanga ti je tut po nesreči itd..edin če si z njim iz druzga razloga.če pa ti ne dojamš kaj hočm povedat je pa tvoja stvar,deklica!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

No, no, nikar tako odrezavo.
Barbika govori o primeru, da si že v zvezi s partnerjem. Ti si na to replicirala, da ne bi mogla hodit s človekom, ki ti je grd. Nisi nič časovno opredelila, ali gre za osebo, s katero si že v zvezi ali pa le za morebitnega potencialnega partnerja. To si povedala šele zdaj, ko sem te povprašala za pojasnilo sicer krutih besed.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:46, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

barbika_444 napisal/-a:Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???

Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same. :roll:

Privlačnost je v glavi.
Točno. Torej, če si z nekom že v zvezi, ga poznaš inside out in ti je celota privlačna - predstava te osebe v tvoji glavi, ane?
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

~NIA~ napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Jst se ne rihtam zanj, jst se rihtam zase.

agree. dostkrat se jest ful 'uštimam' pa oblečem tko, da se fajn počutm, pač da sm si 'ušeč'...da se mi zdi da sm res dobr skombinirala... pa se naličm... in pol mojmu naprimer sploh ni všeč.. mislem kao neki kaj se tok štimam pa če res rabm pudr, pa... pač ane :D on ful ni neki za fensi.. ampak men je useen kaj si misle.. oblečem dobr sebe, spedenam še njega da mi je hud in greva vn :P

OMFG kva si ti narcisistična :D

hecam se :P
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

narcisoidna....mimogrede, si ti kaj s podganco v žlahti?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

na ega je letelo... :D

baje da je v SSKJ narcističen! :eek: :eek: :eek: :eek:
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

sej sm napisu da se hecam...jochie je zelo veliko izrazov še sam ne vem katerga bi uporabu ampak me je podganca napadla pa sm zarad tega tko napisu :P

v angleščini je narcisistic...ampak sej nima veze...važno da smo ugotovil namen ;)

mislim da z narcisoidnostjo ni nič narobe...pač sam sebi si všeč zavedaš se svoje lepote....in jst se tut zelo rad oblečem v obleke v katerih se počutim dobro ;) pol sm še 10000000x bolj sexy :D :P
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

hehe vas slovenščina muči? pa tako lep jezik.. :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

No jst se opravičujem če bom kaj narobe napisala :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

~NIA~ napisal/-a:pač tko, men je važn da se dobr počutm v svojih punčkastih cotkah.. in če se dobr počutim pol pač vem da kokr tok ok zgledam.. lahko sm nekomu čist mimo.. ampak to je njegov problem. meni recimo 95% folka na ulici ni dobr oblečen.. oz.mi je navadn.. in ful nočem bit čist navadna (kavbojke + majčka) ... zato mam svoj stil k paše sam men (usaj 1 živa izstopajoča barva)...

Zanimivo, jst bi te pa (po fotkah sodeč) lih uvrstila med tistih tvojih 95 procentou :) ... Heh, kok zlo različno (se) gledamo in dojemamo.

Jst skrbim zase ne glede na status (samska, avanturistična, u vezi), kr mi je primarno pomembno, da sm zadovolna sama s sabo, šele nato, da je z mano zadovoln nekdo drug.

Mi pa nikol niso blo jasni primer(ki), k se kt samski pedenajo k ubrisani, u vezi pa ne zlezejo več iz prekratkih, preperelih, kopalniško zelenih piđamastih trenirk, zaflekanih xxl majc "ključavničarstvo novak", ob glavo zalimanih las in "back to the nature" dlakavih geštelou ... A nej ne bi blo (če se že gremo spremembe zunanje podobe) lih obratno, da si čistga, dišečga in lepga
človeka bolj zaslužjo osebe, k so nam (najbl) blizu, kt pa random osebki, k jih srečujemo na ulci, jih vidmo (in nas vidjo) takrat pa nikol več ...?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Tuki velja povdarit, da gre pri tem za tvojo osebno preferenco za depilirana moska telesa in za pokonc stojece razmrsene frizure.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Odgovori