nimaš nobenga hobija???

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ahhh.....pravim Fejs je GLASUJZAME 2!!! itq pa jst mislim da je lepše človeka v živo spoznat šele takrat lahko ugotoviš kakšen je....pa na slikah lahko zgleda zelo lepo...ko ga/jo vidiš v živo se ti pa želodec obrne
dreamerka napisal/-a:Verjetno je ta tema že bila, ker sem "nova" še nisem uspela prebrati vsega. Zanimajo me vaše izkušnje in tudi mnenje o datih s tipi, ki jih spoznaš prek neta. Že nekaj časa sem članica Spoznaj.si, kjer se moram reči lepo zabavam... no, končno sem se opogumila in bi se srečala z nekaj dopisovalci: Bojim se razočaranja ob srečanju in še nekateri dvomi se mi porajajo. Hvala za mnenje in nasvet. :angel:
Jochie napisal/-a:Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ahhh.....pravim Fejs je GLASUJZAME 2!!! itq pa jst mislim da je lepše človeka v živo spoznat šele takrat lahko ugotoviš kakšen je....pa na slikah lahko zgleda zelo lepo...ko ga/jo vidiš v živo se ti pa želodec obrne
ali pa se človeku želodec obrne, ko tebe posluša!poslušat glih ne...brat pa mogoče ja in na podlagi drugih pripomb si ti verjetno že nabruhal cel bazen??
![]()
mimogrede, lepota s starostjo ponavadi pada...pri šestdesetih se moški ne bodo več ozirali za tabo, če že v tvoji mladosti to počnejo...