Leja88 napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Leja, to zadnje kar si zdaj napisala, kaže bolj na to, da ga je "minilo" - ali (samo) do tebe ali pa tudi nasploh do resne zveze. Mislim, da je probleme v službi in to, da nisi imela službe, uporabil samo kot izgovor, da zaključi kar sta imela.Ko si si našla službo, pa mu je očitno ostal izgovor le še problematično stanje na delovnem mestu, ampak take stvari se rešujejo na druge načine, ne pa s kratkočasno prekinitvijo oz. koncem zveze, ker smrdi po tem... Če je temu tako, potem se ne sekiraj, čeprav verjamem, da bo na začetku težko. Ampak meni bi to povedalo samo eno - rdeča luč, da fantu nisem več všeč oz. mu ni več do mene. Žal...
rad bi ohranjal stike z mano, ampak da se razumemo- prijateljske stike. nanj se lahko obrnem, če bom kaj potrebovala, vedno mi bo stal ob strani, kadarkoli ga lahko pokličem.. bla bla bla.. se to zdi normalno po tem, ko me prosi, da a pustim na miru?? sploh pa jaz ne morem biti njegoav prijateljica, ker to nisem, v sebi še vedno pripadam njemu in trenutno se ne moram videvati z njim, niti ga slišati po telefonu, ker še rane krvavijo, on bi pa kar nadaljeval razmerje, ampak ne takšno kot sma ga imela do sedaj
kmet
Mislim da te je s tem besedami hotel le potolažiti. s tem k ti je ponudil prijateljstvo, je želel le olajšati tvojo bolečino, in se na lep način posloviti. Sej potem vsi vemo, kakšna prijateljstva lahko ostanejo na podlagi ene propadle zveze.
Lej če je on imel željo, da gresta narazen in ti to željo spoštuješ (čeprav je ful težk zate), bo tudi on moral razumeti, da ti enostavno z njim ne moreš biti prijateljica, ker so čustva še premočna.