Tally Weijl
mam ene njihove kavbojke in sm ful zadovoljna z njimi.material je kvaliteten,poleg tega nikjer drugje nisem našla hlač,ki ne bi ble na korenčka (takih hlač ni šans da jih oblečem).
enkrat sm kupila tam en puloverček,tak za doma,pa se je že po prvem pranju (nosila ga sploh nisem nikoli!) strgal.potem sem ga nesla zamenjat in sem vzela en druge ful lep in tud kvaliteten puloverček.sam je pa res,da je večina cunj tam ful cheap (vsaj zgledajo tako) in morš met kar živce,da najdeš kakšno dobro stvar
enkrat sm kupila tam en puloverček,tak za doma,pa se je že po prvem pranju (nosila ga sploh nisem nikoli!) strgal.potem sem ga nesla zamenjat in sem vzela en druge ful lep in tud kvaliteten puloverček.sam je pa res,da je večina cunj tam ful cheap (vsaj zgledajo tako) in morš met kar živce,da najdeš kakšno dobro stvar
- ×××CarTiKa×××
- Komunikatorka
jaz tudi ne, ker nimam nič od tally wejlija doma, kupovala pa za to ne bom. plus tega mi je nagrada 500€ v njihovi trgovini malo brezvezna, vsaj zame, ki ne kupujem tam in si niti približno ne predstavljam, kaj bi si za toliko denarja naj tam nabavila.
zato pa piše, za vse tiste, ki so 'nore' na TW.

zato pa piše, za vse tiste, ki so 'nore' na TW.
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
JA sm hodila včasih: Zdej grem sm pa tja kak uč vržt če majo kej luštnga, sam tut če majo ne kupim... Sm kupila enkrat ene kavbojke- res hud kroj in vse, in so se mi po eni uri nošenja razteglne za dve cifre, tut ko sem oprala isto sranje.. zdej mi ležijo v omari že like 4 leta... Mela sm tut neki majčk, katerih zgodba se je ravn tko klavrno končala...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with