seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Alwaleed napisal/-a:
*Lara* napisal/-a:s tistimi tankimi se zihr ne čuti razlike...

Sem probal že z najtanjšimi, pa naj so bili iz lateksa ali poliuretana, vedno je bilo kot se poljubljat skozi vrečko. :)

Mogoče nisi opazila, če nisi probala najprej s kondomom, pa takoj nato brez? Nama je bilo na ta način zelo očitno.

Mogoče je pa odvisno tudi od dimenzij penisa :P

mogoče...ker...pri bivšem sva oba orng čutla razliko...s sedanjim pa sm bla presenečena da ne..ozirmoa zanemarljivo...Ne vem v čem je bil razlog dveh različnih izkušenj..al v kondomu, al v dimenzijah :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Brez kondoma, jih ne maram. Razlika je ogromna (zame in za njega)
Sva pa čist brez zaščite. Na tabletke se moj telo preveč burno odziva, kondomov pa ne maram - predvsem zaradi tega, ker se uporablja za kondome lubrikant na vodni osnovi (+čutiš čist drugače)
A goal without a plan is just a wish.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a študent_p »

Ajča napisal/-a:Brez kondoma, jih ne maram. Razlika je ogromna (zame in za njega)
Sva pa čist brez zaščite. Na tabletke se moj telo preveč burno odziva, kondomov pa ne maram - predvsem zaradi tega, ker se uporablja za kondome lubrikant na vodni osnovi (+čutiš čist drugače)
Kako potem rešujeta to, da ne pride do zanositve?
Moja punca iz zdravstvenih razlogov noče jemat tabletk, si pa zelo želim, da bi poskusila brez kondoma, vendar naju je strah, da bi nehote spočela otroka.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

študent, kontracepcij je več..niso samo tebletke in kondomi. Poleg tega je tabletk več vrst in treba je pač poskust katere punci odgovarjajo...potem obstajajo tud neke svečke, k si jih vstaviš v nožnico nekaj minut pred spolnim odnosom...diafragma, obliži...itd...

V tem času in med vso to izbiro kontracepcije res ni potrebno bit nezaščiten
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

*Lara* napisal/-a:študent, kontracepcij je več..niso samo tebletke in kondomi. Poleg tega je tabletk več vrst in treba je pač poskust katere punci odgovarjajo...potem obstajajo tud neke svečke, k si jih vstaviš v nožnico nekaj minut pred spolnim odnosom...diafragma, obliži...itd...

Res si želim, da bi jo čutil. Namreč naj uporabiva še najtanjši kondom, ni to tisto pravo. Saj čutim jo že, vendar ne tako intenzivno, pa tudi mi ne pride. Diafragme, obročkov ipd. ona noče uporabljat. Kakšen nasvet, kako naj se dava dol brez neposredne zaščite in brez bojazni, da bi jo oplodil?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja sam js ne bi hotela svoj telo s hormoni pumpat, ni šans. Pač enostavno nikoli ne zaključiš vanjo in pravi čas daš stran :) , funkcionira že več kot dve let.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Ajča napisal/-a:Ja sam js ne bi hotela svoj telo s hormoni pumpat, ni šans. Pač enostavno nikoli ne zaključiš vanjo in pravi čas daš stran :) , funkcionira že več kot dve let.
Kaj pa predsemenska tekočina?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*Lara* napisal/-a:študent, kontracepcij je več..niso samo tebletke in kondomi. Poleg tega je tabletk več vrst in treba je pač poskust katere punci odgovarjajo...potem obstajajo tud neke svečke, k si jih vstaviš v nožnico nekaj minut pred spolnim odnosom...diafragma, obliži...itd...

niti ni tolk grozno velika izbira. sama ne smem NIKAKRSNE hormonske kontracepcije, zarad ene hude tezave, in tako odpade res skoraj vse...ostanejo t.i. ''fizicne pregrade'' razne svecke, pene ipd. - zlo nezanesljivo, je skor treba 2 zasciti naenkrat uporabljat, potem zenski kondomi so tut neprakticni...vse sem prestudirala, se posvetovala...meni je na voljo samo navaden moski kondom. ki pa zlo zmanjsuje kvaliteto seksa...zato sma preprosto mogla pozabit na tist strah, se mal poucit o teh zadevah glede zanositve (npr. predsemenska tekocine NE vsebuje semencic - tega vecina se vedno ne ve...) in zdaj se greva pac te nevarne igrce...seksava skoraj vedno brez, potem pa si da on kondom gor ali pa pac metoda umika...vcasih tudi od zacetka z zascito...kakor nanese. ugl. midva zal nimava izbire pri zasciti...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Očitno že niso tako dobri plavalci :) . Njegov brat in punca od njega, uporabljata to metodo že 5 let, moja teta že 10 let,.. Ne vem, enostavno me ni nič strah, če bo kej, bom pa že uredila stvar na hitro, če bo potrebno.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

No, je pa žal vseeno tako, da sta v grobem izbiri samo dve: hormonska ali mehanska zaščita. In če ti ne ustreza ne eno ne drugo, je težko :?
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

red_rose napisal/-a:[(npr. predsemenska tekocine NE vsebuje semencic - tega vecina se vedno ne ve...) in zdaj se greva pac te nevarne igrce...seksava skoraj vedno brez, potem pa si da on kondom gor ali pa pac metoda umika...vcasih tudi od zacetka z zascito...kakor nanese. ugl. midva zal nimava izbire pri zasciti...

Če res verjameš v to, da v predsemenski tekočini ni semenčec, potem se ne gresta nobene nevarne igre, se ti ne zdi? :D

In imata izbiro - če kondoma ne izbereš, ker te kao tako ovira pri kvaliteti seksa, potem si pač izbrala kvazi kvaliteto seksa pred zaščito. In to je tvoja/vajina odločitev ... možnost uporabe kondoma imata vseeno.

Jaz še vedno vztrajam, da kondom ostaja univerzalna zaščita za vse in če je zaščita na tvoji prioritetni listi, se da tudi s kondomi fino seksati, če najdeš taprave.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Dobr, zdj ste kle skočile.... k sm povedala da je več vrst zaščite...vredu...sexejte brez vsega...vaša stvar...

sam upam da ne bo potem še 100 novih tem "Ali sem noseča":roll: ]
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

MsN napisal/-a:Jaz še vedno vztrajam, da kondom ostaja univerzalna zaščita za vse in če je zaščita na tvoji prioritetni listi, se da tudi s kondomi fino seksati, če najdeš taprave.
Poskusila sva vse najtanjše kondome (Durex, Artsana, Contempo...) in pri vseh je bilo enako; ni bilo pravega občutka. Očitno nama ne ostane drugega, kot metoda umika.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ali pa abstinenca :D
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Ajča napisal/-a:Ali pa abstinenca :D
Ne, hvala. Če se pa že zgodi, obstajajo jutranje tabletke.
Odgovori