Kaj najbolj cenite na moških?
ma nismo govorili o takih stvareh pri varčnosti z denarjem
jaz tudi recimo jem samo temno čokolado pa je še enkrat dražja od mlečne
in če si jo zaželim jo kupim
govorim o takih stvareh recimo kolesarski dres - pogledaš kje je ceneje - in primerjaš cena kvaliteta
in če recimo poješ veliko somovega fileja -riba , pogledaš cene po različnih trgovinah ter vzameš cenejšega ali skuto - pač glih taki primeri so mi padli na pamet
jaz tudi recimo jem samo temno čokolado pa je še enkrat dražja od mlečne
in če si jo zaželim jo kupim
govorim o takih stvareh recimo kolesarski dres - pogledaš kje je ceneje - in primerjaš cena kvaliteta
in če recimo poješ veliko somovega fileja -riba , pogledaš cene po različnih trgovinah ter vzameš cenejšega ali skuto - pač glih taki primeri so mi padli na pamet
sicer ni na izbiro ampak meni je najbolj všeč če je pameten. naslednja stvar pa da je prijazen.
ne vem zakaj se nekaterim tipom zdi da nam je ženskam najpomembnejše bogastvo. ok, sej je nekaterim res, ampak tudi nekateri tipi niso nič boljši.
sicer pa ko ti je človek všeč in se zaljubiš ti nič kaj ne pomeni denar in izgled. vsaj meni
ne vem zakaj se nekaterim tipom zdi da nam je ženskam najpomembnejše bogastvo. ok, sej je nekaterim res, ampak tudi nekateri tipi niso nič boljši.
sicer pa ko ti je človek všeč in se zaljubiš ti nič kaj ne pomeni denar in izgled. vsaj meni

What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
Larelle napisal/-a:Men pa se zdi da vprašanja niste najbol zastoplSej vprašanje je kaj najbol cente in ne kakšen bi naj zgledal idealen tip
(kr ste ene pisale cel paket in take..) Tko da anketa sploh ni tko napačna
![]()
Ja, ampak jaz nobene stvari ne cenim absolutno najbolj. Če grem z nekom na kavo, mi je všeč, da je zgovoren, da mi ni dolgčas. V postelji so besede odveč in takrat me mnogo bolj pritegne njegov mišičast hrbet. Kadar mi pa avto crkne, pa rabim prijaznega tipa, da pride pome, pa magari če ima 120 kil in leseno nogo.
Kaj naj torej izberem v anketi? Taka vprašanja se mi pač zdijo neumna, ker je zveza kompleksna zadeva, poleg tega so pa opcije, med katerimi se izbira, precej trapasto zastavljene in očitno namenjene temu, da bi avtor potrdil svojo tezo, da smo ženske keš pičke.
Takle anketa je malo perozka, zato bom raje v grobem s svojimi besedami napisala. Na moškem itak najprej opazim vizualnost..potem ko sem pa z njim že v zvezi pa cenim to, da je vreden zaupanja, ni trmas, je prilagodljiv, razumljiv, mi dopušča svobodo, me ne ovira pri mojih hobijih in seveda da je ljubosumje na nizkem nivoju =) Aja pa sexy mi je če mu gre tud v šoli dobr =)
- Ksenija Zupanc
- Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
- Rebeka Kupec
- Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
-
- Cosmopsiho