Vložki

Za dušo in telo.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Jz tut tm nekje na 4 ure razen če mam res ful močno.Ampak ja začne smrdet tko d bolš d si jih menjate č le gre=)
Mam pa always ampk tut razmišljam da bi druge začela uporabljat
Uporabniški avatar
acerola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a acerola »

če že uporabljam menjam tm na par ur. ker se use lepi pa vroče je, pa skoz neki teče vn, pa krvav si do sred hrbta, groza

mja always so čist plastični jst z nimi nemorm spat, tko da bl tampone skor. pa zdej sm lunettko kupla jst upam da bo dobr služila namenu
MidnightPoison
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MidnightPoison »

Od vložkov uporabljam Carefree, Libresse pa občasno kakšne druge, Always pa ne uporabljam že kar nekaj let. Nagnusni so mi te plastični... od tamponov prisegam samo na OB in na nobene druge!
Vložek menjam ko se ne počutim več dobro, in to vsekakor ni takrat ko je vložek poln (znorim da mi kdo reče da morm čakat da se napolne, halo??!). Tampon menjam na 3-4 ure, odvisno pač, kdaj tudi prej. Za ponoči preferiram tampone ker se počutim bolj čista in bolj svobodna...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

acerola napisal/-a:če že uporabljam menjam tm na par ur. ker se use lepi pa vroče je, pa skoz neki teče vn, pa krvav si do sred hrbta, groza

mja always so čist plastični jst z nimi nemorm spat, tko da bl tampone skor. pa zdej sm lunettko kupla jst upam da bo dobr služila namenu

no vidiš, zaradi vseh teh dejstev (plastičnost, toplota, vonj in krvava do "srede hrbta") se splača imet lunetko... nobenega vonja, nobenega neprijetnega lepljenja... meni se zdi enostavno najbolj higienično... hitro se da tudi naučit vsatvit jo in odstranit... enostavno izum stoletja...
:P klinc gleda vložke in vse tegobe povezane z njimi... :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
acerola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a acerola »

schpeltza napisal/-a:
acerola napisal/-a:če že uporabljam menjam tm na par ur. ker se use lepi pa vroče je, pa skoz neki teče vn, pa krvav si do sred hrbta, groza

no vidiš, zaradi vseh teh dejstev (plastičnost, toplota, vonj in krvava do "srede hrbta") se splača imet lunetko... nobenega vonja, nobenega neprijetnega lepljenja... meni se zdi enostavno najbolj higienično... hitro se da tudi naučit vsatvit jo in odstranit... enostavno izum stoletja...
:P klinc gleda vložke in vse tegobe povezane z njimi... :D

no sm jo končno dobila
super je sm se že navadla vstavljati in odstranjeevati in mi je že navadno pa še ful dolg zdrži, sm se že zaljubila
in ja nič več tamponov in vložkov pa raznega sranja končn
ribica_1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ribica_1 »

ok, eno vprašanje

kak pa "sprazniš" to lunetko, če nisi doma? sama imam res močne bolečine, pa še vsak dan sem najmanj 3 ure v avtu-ne predstavljam si, da bo jo praznila nekje na javnem WC-ju. čeprav mi je zanimiva zaradi okoljskih razlogov
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Jz tud prvič slisim, sicer pa NIKOLI VEČ ALWAYS, raj naravne..je občutno velka razlika :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

ribica
jaz še nisem nikoli prišla v situacijo, da bi morala kje v javnosti spraznit lunetko, ker mi zadošča samo zjutraj in zvečer.
Če bi pa res bila takšna sila, da bi morala nujno še sredi dneva enkrat...bi pa imela s sabo en un razkužilni robček, ki je posebej za lunetko in 0,5L vode v plastenki. Pa bi jo pač v wc splahnila, razkužila in je to to. Vodo itak imaš vedno s sabo, si pač še en robček poleg flikneš v torbico...kaj pa včasih, ko smo rezervne tampone in vložke povsod zraven nosile :)
Sicer pa v prihodnje takšna vprašanja raje postavljaj direktno v temo o lunetkah.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

js pa prisegam na Libresse vložke.. prav ne morm nobenih drugih.. po allways se mi je kr na enkrat začelo vse spuščat vn.. in zdej ni šans da grem na ktere druge kot Libresse..
niti tamponi mi ne pašejo več :( res je včasih kr hudič tistih 4,5 dni..
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Carefree so za mene najboljši. Uporabljala sm tud Always, Libresse, tampončke ampak mi ne odgovarjajo! Zaenkrat Carefree :flower:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Naja* »

Sicer je tema o vložkih, a me zanima, kje se dobijo bombažni naravni tamponi (tudi vložki) ter koliko stanejo? Zanima me konkretno za Lj. :)
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

Lovemoon vložke sem preizkusila dnevne in nočne in so mi SUPER. Mehki, vpojni, ne usmradijo se, fajn se prilepijo :)
So pa v primerjavi z ostalimi malce dražji, tle ko jih jaz kupujem so 5EUR/paket (30 dnevnih vložkov, ali 8 nočnih (uni ta veliki) ali 10 normalnih za menstruacijo), sam so pa res fajni.
Uporabljam njihove dnevne vložke - porabim enega na dan (med menstruacijo mam VIR/Libresse) in sem fuuuulll zadovoljna.
Med menstruacijo pa menjam na cca. 2-3 ure vložek.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Naja* napisal/-a:Sicer je tema o vložkih, a me zanima, kje se dobijo bombažni naravni tamponi (tudi vložki) ter koliko stanejo? Zanima me konkretno za Lj. :)

vložki FEMINA. samo v lekarnah. 100% bombaž. in lepo tanki so- kot npr. always. ker v trgovinah dobiš od naravnih le vir, ki so pa meni občutno predebeli.
jaz sem ful zadovoljna. pa če kupiš 2 paketka dobiš tampone (isto naravne) zastonj.
stane pa en paketek okrog 4 €.
priporočam. :)

http://www.lekarnar.com/izdelki/natura- ... vni-vlozki
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

a pol so te res tok fajn...k do zdej sm mela VIR natur pa so mi tud ok...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ pa niso ti debelejši? meni so femina res zakon, sploh zato, ker so hipoalergeni, brez dišav in predvsem brez plastike. škoda je edino to, da se dobijo le v lekarnah.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori