Vložki
-
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
Od vložkov uporabljam Carefree, Libresse pa občasno kakšne druge, Always pa ne uporabljam že kar nekaj let. Nagnusni so mi te plastični... od tamponov prisegam samo na OB in na nobene druge!
Vložek menjam ko se ne počutim več dobro, in to vsekakor ni takrat ko je vložek poln (znorim da mi kdo reče da morm čakat da se napolne, halo??!). Tampon menjam na 3-4 ure, odvisno pač, kdaj tudi prej. Za ponoči preferiram tampone ker se počutim bolj čista in bolj svobodna...
Vložek menjam ko se ne počutim več dobro, in to vsekakor ni takrat ko je vložek poln (znorim da mi kdo reče da morm čakat da se napolne, halo??!). Tampon menjam na 3-4 ure, odvisno pač, kdaj tudi prej. Za ponoči preferiram tampone ker se počutim bolj čista in bolj svobodna...
acerola napisal/-a:če že uporabljam menjam tm na par ur. ker se use lepi pa vroče je, pa skoz neki teče vn, pa krvav si do sred hrbta, groza
mja always so čist plastični jst z nimi nemorm spat, tko da bl tampone skor. pa zdej sm lunettko kupla jst upam da bo dobr služila namenu
no vidiš, zaradi vseh teh dejstev (plastičnost, toplota, vonj in krvava do "srede hrbta") se splača imet lunetko... nobenega vonja, nobenega neprijetnega lepljenja... meni se zdi enostavno najbolj higienično... hitro se da tudi naučit vsatvit jo in odstranit... enostavno izum stoletja...

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
schpeltza napisal/-a:acerola napisal/-a:če že uporabljam menjam tm na par ur. ker se use lepi pa vroče je, pa skoz neki teče vn, pa krvav si do sred hrbta, groza
mja always so čist plastični jst z nimi nemorm spat, tko da bl tampone skor. pa zdej sm lunettko kupla jst upam da bo dobr služila namenu
no vidiš, zaradi vseh teh dejstev (plastičnost, toplota, vonj in krvava do "srede hrbta") se splača imet lunetko... nobenega vonja, nobenega neprijetnega lepljenja... meni se zdi enostavno najbolj higienično... hitro se da tudi naučit vsatvit jo in odstranit... enostavno izum stoletja...
klinc gleda vložke in vse tegobe povezane z njimi...
no sm jo končno dobila
super je sm se že navadla vstavljati in odstranjeevati in mi je že navadno pa še ful dolg zdrži, sm se že zaljubila
in ja nič več tamponov in vložkov pa raznega sranja končn
- positive vibration
- Cosmofrik
ribica
jaz še nisem nikoli prišla v situacijo, da bi morala kje v javnosti spraznit lunetko, ker mi zadošča samo zjutraj in zvečer.
Če bi pa res bila takšna sila, da bi morala nujno še sredi dneva enkrat...bi pa imela s sabo en un razkužilni robček, ki je posebej za lunetko in 0,5L vode v plastenki. Pa bi jo pač v wc splahnila, razkužila in je to to. Vodo itak imaš vedno s sabo, si pač še en robček poleg flikneš v torbico...kaj pa včasih, ko smo rezervne tampone in vložke povsod zraven nosile
Sicer pa v prihodnje takšna vprašanja raje postavljaj direktno v temo o lunetkah.
jaz še nisem nikoli prišla v situacijo, da bi morala kje v javnosti spraznit lunetko, ker mi zadošča samo zjutraj in zvečer.
Če bi pa res bila takšna sila, da bi morala nujno še sredi dneva enkrat...bi pa imela s sabo en un razkužilni robček, ki je posebej za lunetko in 0,5L vode v plastenki. Pa bi jo pač v wc splahnila, razkužila in je to to. Vodo itak imaš vedno s sabo, si pač še en robček poleg flikneš v torbico...kaj pa včasih, ko smo rezervne tampone in vložke povsod zraven nosile

Sicer pa v prihodnje takšna vprašanja raje postavljaj direktno v temo o lunetkah.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Lovemoon vložke sem preizkusila dnevne in nočne in so mi SUPER. Mehki, vpojni, ne usmradijo se, fajn se prilepijo
So pa v primerjavi z ostalimi malce dražji, tle ko jih jaz kupujem so 5EUR/paket (30 dnevnih vložkov, ali 8 nočnih (uni ta veliki) ali 10 normalnih za menstruacijo), sam so pa res fajni.
Uporabljam njihove dnevne vložke - porabim enega na dan (med menstruacijo mam VIR/Libresse) in sem fuuuulll zadovoljna.
Med menstruacijo pa menjam na cca. 2-3 ure vložek.

So pa v primerjavi z ostalimi malce dražji, tle ko jih jaz kupujem so 5EUR/paket (30 dnevnih vložkov, ali 8 nočnih (uni ta veliki) ali 10 normalnih za menstruacijo), sam so pa res fajni.
Uporabljam njihove dnevne vložke - porabim enega na dan (med menstruacijo mam VIR/Libresse) in sem fuuuulll zadovoljna.
Med menstruacijo pa menjam na cca. 2-3 ure vložek.
Naja* napisal/-a:Sicer je tema o vložkih, a me zanima, kje se dobijo bombažni naravni tamponi (tudi vložki) ter koliko stanejo? Zanima me konkretno za Lj.
vložki FEMINA. samo v lekarnah. 100% bombaž. in lepo tanki so- kot npr. always. ker v trgovinah dobiš od naravnih le vir, ki so pa meni občutno predebeli.
jaz sem ful zadovoljna. pa če kupiš 2 paketka dobiš tampone (isto naravne) zastonj.
stane pa en paketek okrog 4 €.
priporočam.

http://www.lekarnar.com/izdelki/natura- ... vni-vlozki
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana