tachika93 napisal/-a:Pa če je tip res hud in vse pol probej še enkrat... alkohol pa to mogoče pri njem pač bolj vpliva.
Hujšega kot to pa pomoje ni :
http://en.wikipedia.org/wiki/Micropenis
nikaragua napisal/-a:zdej pustmo raziskave o tem kaj majo veze telesni udi z penisom ampak jez sm iz lastnih izkusen pogruntala da ce ma tip dolge prste pa da je se visok da nima mejhnga penisa!
to pa pomen da je visina nad 180 pa na pogled kr dolgi prsti!
ta pogled mi dozdej se ni zatajiu! pa to vela tut za mejhne tipe (170) pa kratke prste da nemore bit bohve kaj v hlačah!
chiqqa napisal/-a:nikaragua napisal/-a:zdej pustmo raziskave o tem kaj majo veze telesni udi z penisom ampak jez sm iz lastnih izkusen pogruntala da ce ma tip dolge prste pa da je se visok da nima mejhnga penisa!
ta pogled mi dozdej se ni zatajiu! pa to vela tut za mejhne tipe (170) pa kratke prste da nemore bit bohve kaj v hlačah!
MAŠ RES hahaha
*kayka* napisal/-a:chiqqa napisal/-a:nikaragua napisal/-a:zdej pustmo raziskave o tem kaj majo veze telesni udi z penisom ampak jez sm iz lastnih izkusen pogruntala da ce ma tip dolge prste pa da je se visok da nima mejhnga penisa!
MAŠ RES hahaha
Ne bo držal! A vi sploh berete ksne raziskave? To je pa ja splošna razgledanost no... Kolkrat so ze dokazal da nima noben ud nobene veze s penisom! Aja pa tud tole tvoje razmišljanje...sm mela do zdej tipe k so bli vsi VSAj 180cm pa noben ni meu bohvekva...pod povprečjem! Zdjšn fnt je pa velk mau vec k 170cm pa ma delč najdalsiga&debelejsiga