koga mislite, da poznate v živo?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Zaenkrat je renatka_ edina, ki jo "poznam" tudi v živo, če ne bi vidla njenih slikc, mi niti slučajno ne bi prišlo na misel, da vem kira je :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz sem preko foruma 'razkrinkala' dve osebi, ki ju tudi v živo poznam :) Ampak mislim, da onidve zame ne vesta, da sem to jaz na forumu :)
Mislim, da mene pa ni še noben razkrinkal... :wink:
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sui »

ha! Balenciago sem prepoznala, ravno danes :)
here's here's to love!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

*cheRry* napisal/-a:Zaenkrat je renatka_ edina, ki jo "poznam" tudi v živo, če ne bi vidla njenih slikc, mi niti slučajno ne bi prišlo na misel, da vem kira je :)

Uuu zanimivo! Ktera si pa ti? :) Javi mi na ZS! :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

classy napisal/-a:Nadine, Giny (neki tazga), Libido., jogurt3.2(neki tazga), pa se koga bi se najdl :D

zdej me pa muči od kje me poznaš :D
Let's swim to the moon .....
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Libido. a ni to ena prav zanimiva tema? :D

Tut na podlagi tega se lahko ful novih prijateljstev ustvari, al pa kako staro obnovi. :D Svet je pa itak mali in ni hudič, da ne bi vsaj kdo koga spoznal.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

renatka_ napisal/-a:Libido. a ni to ena prav zanimiva tema? :D

ja :D
jst sicer nism nobene pogruntala, sm bla pa prav presenečena ko je classy napisala da ve kera sm .. hmm :D
Let's swim to the moon .....
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Najbolj zanimivo je, da pol neveš a te človek pozna na videz, al se celo kdaj pogovarjaš z njim... :D

Mene zdej zanima zakaj ni *cheRry* prej omenla, da me pozna. :P Ne bit sramežljiv, folk! :cool:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

midve s *ka!a* sva se pa skor naenkrt prepoznale tle gor glede na poste :P hehe, pa mene je še Mju pogruntala :D
(za kerga druzga pa res ne vem če ga poznam že od kdaj prej, razn z mitingou, kar pa tukile ne šteje...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst drgač ne poznam nobene, prepoznala sm pa 3, k sm vidla njihove slike, pa brala njihove bloge, pol sm jih pa tud v živo kje tko srečala. To so pa Lejla86, ANGEL girl (zdj je nosečka) in Lorelai20. Pomojem je to vse.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Yazmeen napisal/-a:Jst drgač ne poznam nobene, prepoznala sm pa 3, k sm vidla njihove slike, pa brala njihove bloge, pol sm jih pa tud v živo kje tko srečala. To so pa Lejla86, ANGEL girl (zdj je nosečka) in Lorelai20. Pomojem je to vse.

A nima ANGEL girl že bejbija, skor zihr sem da je to ona. In ma prelepga fantka :hearts: :hearts: , pa ne pretiravam res je eden najlepših dojenčkov kar sem jih vidla.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm jo kšn mesec nazaj vidla v Mullerju, pa se mi je zdel, da ima trebuh :? Kdaj je pa rodila? Mogoče ji je še ostal od poroda. Kje si pa vidla slikce od njenga fantka??? Jst bi tud :ja:

edit: Sm že zvohala slikce :P Luškan je, ja :love:
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

classy napisal/-a:Nadine, Giny (neki tazga), Libido., jogurt3.2(neki tazga), pa se koga bi se najdl :D

khm.. KAJ??? :o
kako, od kje? wtf, sej nikol nism nič tazga napisala lih zato ker sm hotla ostat anonimna.... hahahah :D :unknown: zdej mi je kr mal bed in se sprašujem kdo vse še ve.... :lol:

sj jz tud zate vem kera si :twisted:
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Kaaaaaj, kako pa ti ves?? Ti mas vseen se 1x vec postov k js, pa js nikol nc pametnega ne napisem hahaha. Aaaam, ja vse k sm vas napisala poznam s....hm, kako bi se rekl, se trudmo, da ohranjamo skrivnost in obdrzimo stvar v preteklosti....recimo temu zjh :D Jasno?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

sui napisal/-a:ha! Balenciago sem prepoznala, ravno danes :)

njo sem tudi že vidla..in sicer pri enem zelo neljubem dogodku. sem pol šele kasneje gor prišla, da je to bla ona :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori