'Duhoviti' natakarji
- positive vibration
- Cosmofrik
*hox* napisal/-a:Kaj pa če se je hecu?Mal dvomim, da sploh uspe koga "nategnit" za več kot 20 €.
Tut js sem že doživela, da mi je natakar za npr. 2 soka reku 10 €, pa sem ga samo še enkrat lepo vprašala kok in pol se je mal zasmeju, povedu normalno ceno in dau račun.
Ja, ok, pa se pol nasmejita oba. To je eno. Drugo pa je, če je tak, ko je opisano v prvem postu - da se tip ni nič hecal

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
densy, LOL. Mislim, če ma tolk cajta, da prleti vn za stranko, ne štekam kako ne najde cajta, da da cajtng na svoje mesto?
A to delajo mladi, srednji, starejši? No, starejši vrjetno ne, ne morem se odločit med mladimi in srednjimi.
Naslednji kozmomiting bi lahko biu tuki notr v tem Salonu, al kaj je. Predlagam, da se udeleženci (čimbolj western) napijejo in vse razmečejo, vstanejo in brez plačila odidejo.
A to delajo mladi, srednji, starejši? No, starejši vrjetno ne, ne morem se odločit med mladimi in srednjimi.
Naslednji kozmomiting bi lahko biu tuki notr v tem Salonu, al kaj je. Predlagam, da se udeleženci (čimbolj western) napijejo in vse razmečejo, vstanejo in brez plačila odidejo.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.