jullia_ napisal/-a:No, ampak tukaj gre za njen rojstni dan, ne za to, da bi on šel skupaj z njo na rojstni dan njene mame. Meni se to zdi nekoliko drugače in povsem logično, da želiš rojstni dan praznovat z družino IN s fantom.
Kakšnega pametnega nasveta nimam, bi pa to tudi mene na tvojem mestu hudo prizadelo in moram reči, da bi si svoje mislila o tipu. In tudi ta logika, da se bo poročil s teboj, ne s tvojo družino... fajn, a pa bo vsaj toleriral, da familija pride na poroko, a v tem primeru pač njega ne bo?
Sploh mi pa ni jasno, kako vam enim to funkcionira, da se starši in fant ne poznajo. A starši nikoli ne pridejo k vam na obisk? A se fant takrat diskretno odstrani s prizorišča?
Točno to sem razmišljala, ko sem prvi post brala.
Saj ni potrebno bit s partnerjevimi starši čisto domač, ma jih po 2h letih veze poznat je čisto normalno. Še nisem mela tipa, ki ni spoznal mojih in ligar staršev nisem spoznala.
Bi svetovala, da mu daj "taste of his own medicine".

Če si dovolj trmasta, seveda. Ker je čisto preprosto bit pameten v teoriji.
Torej: ne hodi več k njemu domov. Izogibaj se njegovim staršem, kolegom. Vsakič naredi to kar bi naredil on. Pa tudi povej mu zakaj si po novem takšna. Da ima prav, da je brezveze mešat starše v vezo. Bi znal hitro pokazat, da to pa njemu ni fajn.
Včasih nobeno prigovarjanje in razlaganje ne zaleže, zaleže pa videt svoje napake...