Mahagonij napisal/-a:underdogy napisal/-a: (been there, done that, na koncu pa se mi je revez zagabu ker je dejansko izdal nekoga ki mu je vedno stal ob strani in to za hmm mene - kar pa takrat ni bil ravno dobitek na lotariji).
Kot sm reku, ce je tip karkol vredn, potem ne bo prijatelja tkole izdal. Ce ga pa bo, imas pa v rokah tipa, ki je beden. Torej lose-lose situation.
čaki čaki!Ok, predpostavimo, da je tvoj najboljši prijatelj noro zaljubljen v tvojo bivšo bejbo.In ti mu nebi dal proste poti, oziroma bi mu skakal po glavi kok beden je ker pač hoče bit z nekom,ki ga ima rad/mu je zelo ušeč?
ravno tako kot je on beden ker bi šel s tvojo biušo bejbo, bi bil v tem primeru beden ti, ker mu očitno ne privoščiš sreče in kompliciraš zarad zveze s tvojo biušo(!) bejbo!Biuša ma verjetno nek pomen, kajne?
Ok, če si še noro zaljubljen vanjo,potem še razumem, da je pač bedno use skupaj, ampak načeloma, ne vidm nobene ovire v kolikor so njuna čustva pristna.
jst mam rajš, da se majo ljudje radi, kot da se nimajo.res pa je, da ne maram tistga zapeljevanja, sam da te kdo po rani useka!To mi je pa žiu podn!
situacija tukej sicer ni taka, ker onadva en o drugem ne vesta prou dost.
Useeno pa jst pravim, da zgubit tko al tko nimaš kej, ker nč od naštetetga nimaš.lahko samo pridobiš ali ostaneš na istem.Mogoče z malce zlomljenim srcem, ampak mislm, da nebi smelo bit velčjih težau.
Jst bi probala...kurc, če ne probaš ne veš.