Flirtanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Sicer nevem al nej odprem novo tema al lahko tle nadaljujem...navezuje se na flirtanje drugih in s tem posledično moj strah.Velikrat se mi je nardilo npr.da sm šla kje sama in so me začel kakšni čudni tipi ogovarjat,enkrat zju3(ko sm šla v šolo) skoz park si ga je en kr na roko metu in take čudne stvari sm že dostkrat doživela...in zarad tega je mene res strah tujcev,sploh če je tema al sm pa kje sama?Mogoče sm postala že prav paranoična.
Js nevem al je to da te ogovarjajo(ej punca,ka si kr sama..blabla) sam kao flirt,al ti kak debil misi res kej nardit?!
Kako je pr vas s tem?Kako reagirate?Ma katera podobne probleme?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Ne, to kar si zgoraj opisala, to ni flirt. To so samo bedaki, ki se ne znajo obnašat in pred prijatelji (ponavadi) frajarijo, da bi dokazali kako kul so, ker se te upajo ogovorit. Kar se pa tiče tipov, ki si ga v javnosti mečejo, ti je pa najbrž že jasno, da ne gre za flirt, ampak razkazovanje. :D
Mene je tudi strah takih ljudi in se počutim izredno neprijetno, ko me kdorkoli ogovori, pa naj bo mulc, sedem let mlajši od mene, ali pa star dec. Imam še to srečo, da zgledam stara 16 in potem mi stalno težijo nedonošenčki, ki so komaj prišli v puberteto, takim ponavadi kaj odgovorim in potem iz odgovora, ki ga ponavadi niti ne razumejo, razberejo, da sem očitno starejša in dajo mir. Starejše (in močnejše) ljudi pa probam ignorirat oz. če presodim, da mi bodo začeli težiti kako fina sem, se samo nasmehnem, pozdravim in grem naprej. Enkrat sem imela grozljivo izkušnjo, ko sem že mislila, da je ne bom dobro odnesla, pa je h sreči prišel mimo moj prijatelj. Ponavadi gre pa samo za gobezdače, ampak nikoli ne veš, kdaj se bo našel kakšen idiot, ki mu besede ne bodo dovolj.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

*roxy* napisal/-a:enkrat zju3(ko sm šla v šolo) skoz park si ga je en kr na roko metu

Pri nas temu ne rečemo flirt ampak NADELGOVANJE... :tot:
Zadnjič spremenil fun, dne 28. Feb. 2009 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

^^Ja točn tko.Eno mojo prijatlco že dost časa nazaj je en kreten dobu,pa jo začeu neki šlatat pa slačit,k je šla ponoč domou po eni ulici,pa si je sezula čevlje,tko da ni opazu,pol pa sam letela domou bosa...bla je pa tema in ga ni znala opisat.
Js tud probam ignorirat,ampak maš take psihiče,da jih to razf***.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

... Zakaj si je sezula čevlje??

(mogoče neumno vprašanje, ampak res ne vem kje je point)
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a ThisTooShallPass »

Ker je bila mogoče v petah in je brez čevljev lažje tekla?
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Verjetno da je lahko tekla. Sklepam.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja visoke petle je mela in ni mogla tečt...se je sezula in bosa tekla...čevlje je pa tam pustila...drug dan je sicer enga našla :?
Ženska ma pa zdj tak strah,da od takrat ne nosi ne kril in ne dekultejev,k prej je bla skoz bolj sexy upedenana...čist se je spremenila skratka.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

*roxy* napisal/-a:Ja visoke petle je mela in ni mogla tečt...se je sezula in bosa tekla...čevlje je pa tam pustila...drug dan je sicer enga našla :?
Ženska ma pa zdj tak strah,da od takrat ne nosi ne kril in ne dekultejev,k prej je bla skoz bolj sexy upedenana...čist se je spremenila skratka.

Verjamem, da taka stvar človeka spremeni in da jo je zaradi tega strah kakršnekoli malo bolj izzivalne obleke, ki bi jo mogoče katera od nas oblekla brez strahu. :? :(
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 15. Sep. 2010 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men je blo tko hecn, ko mi je prvi fant enkrat čist tko mimgrede omenu, da rada flirtam, k hodm po ulci ... Jst usa paf, da to pa že ni res, pa se mi je dečko sam smeju nazaj. In sm se enkrat mal analizirala in ugotovila, da če gre mim kšno simpatično mi bitje, dobim nekako bolj širok nasmeh in iskrive učke :) .

Se še vedno dogaja, čeprau je zadnje leto pa pou - razn moje prečudovite ljubezni - hudo pomanjkanje očesu konkretno prijaznih osebkou (tko da tut flirtanja že dooooug ni blo).

Me pa mot to, da moj nasmeh in prijaznost večkrat kdo (zanalašč?) narobe interpretira in začne "nažigat" nazaj ... Ah, dej no, če pa grdo gledam, pa spet ni prou.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

men se je zgodil to spet predučer. sej sam da grem do busne pr mojmu pa je spet ene par neumesnih, do trobljenja u autu, do žvižgou, ustavlanja pred lpp itd.. sam to ni flirt..pač to so sluzavci.

najbl gnusn mi je blo predučer ko sm mela vožnjo, neki sm z inštruktorjm stala v gneči, se smejala pa pogovarjala, in sm tko pogledala v sredinski špegu k me je neki motil v očesu in se lih tkrt neki začnem smejat in tko uzad en avto građevincev..nism sploh vedla da so zadi, pa tko kr naenkrt vidm neki čudnga da se dogaja v ogledalu, in vsi tisti potrebneži so mi pošilal lupčke, en je blo pisu cifro na roko mislm WTF, pa en se oblizvau AAAAA GRAUŽ!!!!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

haha like omg :D drugače pa jaz podzavestno tudi včasih dobim nasmeh na ustih, če moje oko zazna kakšnega luštnega tipa v bližini... no, kot vezana mam ponavadi oči samo za mojega, kot samska pa sem rada svobodna in to očitno tudi izžarevam, kaj pa vem. :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

*roxy* napisal/-a:Ja visoke petle je mela in ni mogla tečt...se je sezula in bosa tekla...čevlje je pa tam pustila...drug dan je sicer enga našla :?
.

Jep, jaz sem tudi to že morala sprobat in res pomaga... pa še vrečke sem odvrgla po tleh :?... Ampak na srečo me je vse skupaj potem počakalo na istem mestu :P
Odgovori