Kje seksati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

musko naglas, vrata zakleneš...:D
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Ryu napisal/-a:
MsN napisal/-a:In kaj narediti, če je stanovanje vedno polno, nimata svojega avta, ne marata javnega seksa in nihče nima ključa svoje sobe? :D Izziv :P

ne sexaš sploh? :P

^^:ja:
al pa najameta sobo (kar jima finančno ne bi znesl) al pa naredita kot je ena gor napisala, d se dobita pr prjatlih in jima "posod" sobo in se pač tm data dol (kar je men-pa brez zamere-totalno mim) :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Skrat potepuh napisal/-a:
Ryu napisal/-a:
MsN napisal/-a:In kaj narediti, če je stanovanje vedno polno, nimata svojega avta, ne marata javnega seksa in nihče nima ključa svoje sobe? :D Izziv :P

ne sexaš sploh? :P

^^:ja:
al pa najameta sobo (kar jima finančno ne bi znesl) al pa naredita kot je ena gor napisala, d se dobita pr prjatlih in jima "posod" sobo in se pač tm data dol (kar je men-pa brez zamere-totalno mim) :D

Nepravilni odgovori :P

Pač seksaš. Saj se navadiš. In vedno si v miniaturnem krču, kaj če kdo vstopi ravno zdaj, ko imaš nago rit :D
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica

^^ No, js nisem lih pristaš tega. Bolj bi se počutla če bi se mami dozdeval da seksam, ker zaklepam vrata al pa da me vpraša, kot da me dejansko zaloti v kakšnem takem položaju. Sej sm že seksala kje v javnosti, sam mam 100x rajš da me kdo drug zalot k moja familija...
(Feri Lainšček)
Gost

Mogoče tako razmišljaš, ker imaš druge možnosti in to počneš kje v varnem zavetju 100 % intime. Midva tega nimava, ker je res vse zgoraj zapisano. Seksava pa rada. In ne preostane drugega, da se zanesem na tihi dogovor med starši, da se ob obisku preprosto ne vstopa v mojo/njegovo sobo.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Sej vrjetno že spita en pri drugem, pač ponoči mal bolj po tiho. Ko sta sama pa glasneje.

Zdaj ko se bojo začeli topli dnevi, pa na kake počitnice po kampih, s šotorom (če vama znese finančno pa hotel,apartma). Drugač pa greta vsak drug vikend s šotorčkom kam v kak kamp. :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Gost

Aja pa še glede predlogov ala izletki, kampi, apartmaji, hoteli in sobe. Gre za osebi stari 18 let, ki se verjetno še šolata in ne služita svojega denarja. Verjetno nimata pretiranih finančnih zmogljivosti v tej smeri in si lahko kaj takega privoščita le nekajkrat na leto (če sploh), potreba po spolnosti pa je občutno večja in problem na dolgi rok sploh ni rešen.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica

MsN napisal/-a:Mogoče tako razmišljaš, ker imaš druge možnosti in to počneš kje v varnem zavetju 100 % intime. Midva tega nimava, ker je res vse zgoraj zapisano. Seksava pa rada. In ne preostane drugega, da se zanesem na tihi dogovor med starši, da se ob obisku preprosto ne vstopa v mojo/njegovo sobo.

No, sam to je neki drugega... Tihi dogovor vseen nekaj pomen, a ne? Tut pr ns velja, d se trka, če je kdorkoli na obisku... In tut če se zakleneva se ne zarad bojazni d bo kdo not hodu ampak pač zarad občutka.
Js sm njo razumela d pač bi bla precej velika možnost d kdo not uleti, kaj šele d bi prespala drug pr drugem...
Ja, šotorček bo prava izbira, pa pol k bosta mela izpit-se da tut v sposojenem avtu. Kakšen izlet pa na koncu pika na i. :)
(Feri Lainšček)
Gost

Ja, ampak tihi dogovor je bil mimogrede že tudi prelomljen. Pač ni vedno tako, da se vse strani popolnoma zavedajo, da lahko v neki sobi brez ključa karkoli zmotijo in ni pretirano lušno, če se zanašaš samo na to, da si misliš, da npr. starši vedo, da ne smejo kar vdreti, ker do sedaj niso. Pride do česa nenapovedanega in evo jo zadrego. Obstaja seveda opcija, da jasno in glasno poveš, da med obiski nočeš motenj, ampak meni osebno ni do širše seznanitve staršev z mojim spolnim življenje, ker se zanašam na to, da jim je verjetno jasno, čemu sva v sobi.

Pa tudi pri 18-letnem paru ne vidim problema, če ima le eden od njiju svojo sobo. Seveda ni tako svobodno in intimno, kot če bi imel nekdo o njiju svoje stanovanje, avto ali karkoli že ... ampak pri 18 je kaj takega prej izjema kot pravilo in se je treba znajti - tudi v sobi gre.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica

^^Torej sva precej na istem. Edina izjema je to, da mava midva ključe svojih sob, situacija z avtom, starši in stanovanjem je pa ista. We do it in our rooms too... :D

MsN napisal/-a:Aja pa še glede predlogov ala izletki, kampi, apartmaji, hoteli in sobe. Gre za osebi stari 18 let, ki se verjetno še šolata in ne služita svojega denarja. Verjetno nimata pretiranih finančnih zmogljivosti v tej smeri in si lahko kaj takega privoščita le nekajkrat na leto (če sploh), potreba po spolnosti pa je občutno večja in problem na dolgi rok sploh ni rešen.

Pri osemnajstih še večina še šola, veliko nas ima tudi štipendije, veliko nas tudi dela... Res je, da si lahko daljše izlete oz. dopuste privoščimo le nakajkrat na leto, ampak zato ne čepimo doma. Kot izletek (in s tem majhna dodatna šansa) šteje tut izlet na bližnji hrib, v kakšno kočo, s prijatelji kam žurat za več dni,... Take stvari, ki si jih lahko vsak privošči.

Prereven za seks je po moje sam tist, k še za kondome nima. Pa še ta jih lahko za kak mesec dobi, če se sprehaja okol faksov 1. decembra. :)
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pa saj če seksaš nekje v Tivoliju, na javnem skretu in kar je bilo še takšnih predlogov, se tudi ne moreš ravno dret zraven kot žival. Torej nisi, kar se tega tiče, nič na boljšem kot doma.
Ne vem no,... pri meni doma je bilo vedno samoumevno, da mi mat ni uletavala v sobo, ko je bil tip pri meni. Bi bilo njej tudi nerodno, če bi kaj zmotila :)

Saj razumem, da je boljše seksat, ko si sam doma, kot če je še 5 ljudi v hiši, ampak po drugi strani pa vaši starši (najbrž) tudi seksajo, pa znajo to očitno opravit dovolj diskretno :)
Pač se malo nazaj držiš, kadar je hiša polna, ko gredo pa starši v službo, trgovino, na sprehod,... (saj verjetno še niso v penziji in nepokretni, da bi bili res 24/7 doma), si daš pa duška. Meni se to res ne zdi takšna tragika.
kora
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kora »

hvala za te predloge,tile izleti so zelo mamljivi,komej čakam,pa kak festival pa to..
bo treba začet bit bl tih an
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sej tud če greš v kamp/hotel, ne vem če se je lih najbolj primerno dret, no js nebi :D

Pač doma seksaš, pa si bolj tih, al pa daš muzko, da vsaj dihaš normaln :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

jullia_ napisal/-a:Pampak po drugi strani pa vaši starši (najbrž) tudi seksajo, pa znajo to očitno opravit dovolj diskretno :)
:zustimm:
Itak starši ne mislijo, da se samo za roke držita, ko sta v sobi, ne vem zakaj ne bi tudi seksala. Pa sej daš malo glasbe, da se ne sliši vzdihov in škripanja...
Kakor so punce rekle, dret se pa tudi ne moreš ravno kjerkoli... Ne vem no, če si v bloku te tudi sosedje slišijo, tudi če maš svoj flat...
Srečno!
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Mi2 sva se navadla ko sva živela pri meni. Vrata sva zaklenla in greš. Čeprav popoldne mi je blo kr precej neprijetno, zvečer pa so itak vsi spali. Če pa nas je kdo slišal pa kaj češ... :) Sej tudi drugi to počnejo :razz:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Odgovori