EMA 2009

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Nevem zakaj mam občutek, da je tole letos SPET taka kuhna, da kr glava peče... :? :evil: :evil: :evil:

EDIT:

Evo kuhinja, da ne more bit večje!!! Banda hudičeva rtv-jevska. Jebena Miša Molk je spet zrežirala kdo gre na evrosong. Tako kot že vsa leta, ko je bila zdraven tudi strokovna žirija. Mafijska združba!!! SRAMOTA!
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Hmm.No ja. Ok sej je kul komad no; ampak una bjonda bi se loh mal lepš oblekla..ne pa da izpade spet ena cenene blondinka :? .

In ja se mi zdi, da bi Langa lahko dobila usaj 1 točko, če ne več- če je Karmen Stavec dubla, bi mogla tud Langa. Tuki si pa tud jst upam trdit, da žirija namenoma ni hotla dt Langi niti ene točke, ker so vedl da bodo dobil podporo od publike.

Ah ja.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Moj favorit je zmagal!!! Edin pameten komad :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ok prvo kot prvo sm zlo vesela, da mi ni treba več gledat tiste glupe, glupe voditeljce :eek:

Drugo kot drugo je ful grdo, da Langa ni dobila niti ene točke :roll: Čeprov sm navijala za Omarja, njegova popolna angleščina me je prevzela :cool: Edini, k ne poje angleško z naglasom.

Tretje kot tretje, tista pevka pr Quartissimo je fuuuuul podobna Christini Aguileri v mlajših letih.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

sončk napisal/-a:Ok prvo kot prvo sm zlo vesela, da mi ni treba več gledat tiste glupe, glupe voditeljce :eek:

Drugo kot drugo je ful grdo, da Langa ni dobila niti ene točke :roll:

Tretje kot tretje, tista pevka pr Quartissimo je fuuuuul podobna Christini Aguileri v mlajših letih.

Se strinjam. Nism navijala za LAngo. Ampak se mi zdi pa izjemno grdo. Če so dal Karmen stavec točke, pa unim Blondam..ne mi rečt da so bli Langa slabši? Ah ja. Sam kaj ko je žirija pač žirija in jim nič ne morš.

Tud zmagovalci so mi kul, sam me je čist razočarala žirija in so zmagovalci uzadi.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ob vsem tem se sprašujem v čemu je sploh še smisel telefonskega glasovanja, če pa vsakič odloči strokovna žirija(ko je prisotna)? To je čisto nategovanje folka. Ne morem razumet kako so lahko unim bjondam al kaj so že dali točke, Langi in Manci pa niti ene?? To je čista kuhinja, saj so zelo dobro vedeli kdo bo dobil 12 točk od ljudstva....

Ko je bla pri Mariotu še Ana Liza je enkrat zelo dobro opisala smisel televotinga... Rekla je nekako takole... "Kaj je televoting? Ti votaš, glasuješ, odločiš... Odloči žirija in ti se počutiš ko eno tele....". Resnica.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Tale "kuhna" je men čist všeč! :D Važno, da ne gre Manca Špik na evrosong in to je to! Pesem je primerna za države južno od Slovenije...na evrosongu pa zastopamo nas-slovence! Rajš vidim, da nas majo vsaj za kulturno državo, no ja, kar se violin tiče! :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Dej mycosmogirl ne prbiji no. A države južno od nas pa niso kulturne? Poglej si tole, lepo prosim.
http://www.youtube.com/watch?v=ph4-J4tTCV4
Kdo ma zdej več kulture? Jelena al Alya?
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maaalaaa »

ja ma kaj, hvala bogu, da je tut žirija bla, drugače bi šla manca naprej (upam, da sem prau sledila, kr niti nism gledala, kr je itak brezveze vse skp)! mislim in če se ta kokoš loti še v živo pet, potem mislim da slo. si sploh ne more več popravt ugleda!
itak slovenci glasujejo za tiste ki so najbolj priljubljeni. čuki so dobili 10 glasov (mislim da?), od strokovne pa 0. če bi to pesem zapeu kkšen neznan bend, bi pa od gledauceu dobiu ravno tko 0 točk, kr niso znani. tle glasujejo za nastopajoče, ne pa za pesmi.
če pa sem kje narobe napisala glede teh točk, se opravičujem, ker sem res le z enih očesom spremljala, kr me sploh ne zanima.
so bli pa, kar sem vidla v kratkih izsekih vse pesmi, ti najboljši in je prav, da bodo oni zastopali slo.

moje mnenje.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Ok žalost od žalosti tale letošnja Ema :stumm: . Najprej me je motilo, da ni bilo publike. Se mi zdi, da sploh ni bilo nekega vzdušja. Napovedovalca...ma no ja. Nevem sicer zakaj mora vsako leto nekdo bedaka igrat in se skos nekaj spakovat, ampak to je še najmanjši problem.
Glede pesmi...še najbolj mi je bila mogoče všeč pesem od Alye in onega tipa. Drugače nisem Alyjin fan,ampak tale pesem je kar dobro izpadla, čeprav mi je bilo že na začetku jasno, da ni 'tip' pesmi, ki bi na Evroviziji dobro izpadla. Enako mislim za Omarja in Evo Černe. Lepi pesmi, vendar je nekaj manjkalo. Upala sem, da bodo zmagali tile ko so. Ok pesem ni zdaj nekaj nevem kaj, ampak je edina taka bolj živa pesem. Ponavadi takšne pesmi pridejo daleč,čeprav Dima je lani vseeno zmagal z bolj mirno pesmijo.
Nevem ne...vsako leto je slabše s to Emo.
Aja niti malo mi pa ni bila všeč Šulerca, Langa pa še majn, ker osebno niti približno nimam rada take glasbe kot je njihova-tisto 'zavijanje' al kako bi temu rekla, ko je prav tipično za ta ciganski oz.romski folk (pa nimam nič proti romom!).

Bomo videli ne...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Nisem navijala za Lango&Manco pa usejen. Si že kdaj slišala Manco pet v živo? No jst sem jo; in vrjem da ženska ma glas in da zna pet v živo! In mimgrede tud dons je pela v živo :wink: . Tko da ne govor neki, o čemer nisi prepričana.

edit: namenjeno je blo uporabnici maaalaaa
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

No ja še najboljša izbira je zmagala.

Ma kakšna Manca Špik. :? :? Sej Langa so kul, sam una špikova pa ne. :roll:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Še moje mnenje ... Od EME tk nism pričakovala kej posebnega, ker je že nekej let ena sama žalost. Zmagovalna pesem mi je sicer všeč, sam sem žalostna ker ni zmagal Omar, njegova pesem mi je ful lepa :( Ful dobra mi je tud od Alye in Rudija, sam ne vem če bi bla za ESC. No, tu se pa že konča. Načeloma mi ni všeč da ima žirija prste umes, sam letos pa, ker če ne bi zmagal Langa in Manca :D Čuki so dobil 10 točk od publike?! Lepo vas prosim no ...

Ta Maja je pa drgač igralka, igrala je v Pokrajina št. 2.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
špelaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a špelaa. »

Zelo razočarana nad zmagovalci.. :cry:
Moj favorit je pa bil Omar Naber, zelo dobra pesem
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa sam še tole, ker se nekateri pritožujete nad narodnjostjo kakšnih izvajalcev. Pevka od zmagovalcev je hrvatica- prihaja iz Opatije :wink: .

Upam, da se jim uspe čimbolš uvrstit :) . Komad ni slab, tko da upimo na najboljše.
Odgovori