zakaj pa sprašuješ?maš devičnika, pa te je sram?

Maychy napisal/-a:Se je zgodilo. Brez pripomb, vse je teklo tako kot mora, pa še "navadiš" ga lohk tako kot tebi paše
Nu$k@ napisal/-a:js z devičnikom nisem, je pa moja kolegica. in je rekla, da sta se sam mal božala, pol ji ga je dal pa notr in mu je v 1. sekundi pršlo. fantu je blo ful neordn in še zdej, par let po tistem se naredi neumnega ko gre mimo njega
Nu$k@ napisal/-a:js z devičnikom nisem, je pa moja kolegica. in je rekla, da sta se sam mal božala, pol ji ga je dal pa notr in mu je v 1. sekundi pršlo. fantu je blo ful neordn in še zdej, par let po tistem se naredi neumnega ko gre mimo njega
Tle si zadela to kar gre meni na zivce pri popularnosti nanizanke Seks v Mestu. Predstavljajte si televizijsko nanizanko, kjer bi 4 moski ob kosilu v detajle razlagali svoj seks z raznimi zenskami in jim dajali zabavne nadimke v skladu z njihovimi hibami, oblikami spolnih organov etc...pomojem da bi jo ukinili z nadzvocno hitrostjo.jullia_ napisal/-a:Tole se lahko zgodi tudi tipu, ki ni nedolžen.
Sploh je pa zame veliko večja blamaža, da nekdo okrog razlaga o posteljnih nerodnostih, kot pa da enkrat pač seks ne izpade tako, kot bi moral. Ne vem no... a se eni res ne postavijo v kožo drugih ljudi? Če bi pa tip okrog razlagal, da je ženska slaba v postelji, bi bil pa svetovni prasec.
jullia_ napisal/-a:Nu$k@ napisal/-a:js z devičnikom nisem, je pa moja kolegica. in je rekla, da sta se sam mal božala, pol ji ga je dal pa notr in mu je v 1. sekundi pršlo. fantu je blo ful neordn in še zdej, par let po tistem se naredi neumnega ko gre mimo njega
Tole se lahko zgodi tudi tipu, ki ni nedolžen.
Sploh je pa zame veliko večja blamaža, da nekdo okrog razlaga o posteljnih nerodnostih, kot pa da enkrat pač seks ne izpade tako, kot bi moral. Ne vem no... a se eni res ne postavijo v kožo drugih ljudi? Če bi pa tip okrog razlagal, da je ženska slaba v postelji, bi bil pa svetovni prasec.
Maychy napisal/-a:Se je zgodilo. Brez pripomb, vse je teklo tako kot mora, pa še "navadiš" ga lohk tako kot tebi paše