On Nedolžen

Zadovolj(e)n/a v postelji.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jp, moj fant je biu devičnik :) če nebi vedla, pa sicer nebi opazla :D

zakaj pa sprašuješ?maš devičnika, pa te je sram? :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Mislm, da nism še z n obenim devičnikom, čeprou mam na sumu mojga bivšega, s katerim je blo tud zame prvič ... ker, morm priznat, ni bil preveč spretn. Ampak okej, blo je bolš k nč :D

Drugač pa, sej ni nujno, da zveza zarad tega, ker je on devičnik, ona pa ne, ne bi delovala tako kot mora. Ona ga razdeviči (matr, kok se mi to grdo sliš), ga nauči novih trikov (kot kužka) in potem se skupi učita vedno kej novega ... čeprou po pravici povedano, ko mi je nek znanec povedu, da še ni mel punce in da je še devičnik, mi je blo kr mal čudn, ker, recmo da, sm mela šanso, da bi bla z njim, ampak me je to nekak odrival stran, pa je drugač čist v redu tip. No ja, je zdj našu eno, pa ga bo že ona naučila kej vrjetno :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Maychy napisal/-a:Se je zgodilo. Brez pripomb, vse je teklo tako kot mora, pa še "navadiš" ga lohk tako kot tebi paše :wink:

točno to!in to je sigurno najboljša stvar devičnikou, ki nima v glavi tistga da je zdej ko je položu tok in tok žensk (dober, lohk sta tud sam dve) nek super sex expert.Namreč biuši je imel prej že ženske, ampak E-od experta ni biu :x
sej ne rečem, da to vela za use, to sigurno ne, ampak ni pa pogojeno z ničerme, da devičnik ne bo mogu dobr sexat!itak je pa tko, kukr mu boste same pokazale in ga naučile in povedale kaj vam paše..če pa šparate z besedami pa ni on kriu, ampak same!On pač ne more vedet kako in kaj vam paše :wink:
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Nu$k@ napisal/-a:js z devičnikom nisem, je pa moja kolegica. in je rekla, da sta se sam mal božala, pol ji ga je dal pa notr in mu je v 1. sekundi pršlo. fantu je blo ful neordn in še zdej, par let po tistem se naredi neumnega ko gre mimo njega :)

:evil: aaa, kar živčna postanem, ko preberem kaj takega. Ti si pa bla sigurno najboljša prvič :roll: Me zanima, kaj tvoj prvi pravi o tebi.
Karnekaj ej, neumno se naredi, ko gre mimo njega :lach:

Da ne bom čisto OT, po eni strani si jaz tudi enkrat želim devičnika, čisto tako, zanima me, kako bi bilo.
Moj prvi ni bil devičnik, zgleda pa, da sem se kar hitro in dobro naučila zadev, če že tako dolgo vztraja z mano in me vedno znova pohvali. Na začetku mi celo ni verjel, da sem bila devica :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Nu$k@ napisal/-a:js z devičnikom nisem, je pa moja kolegica. in je rekla, da sta se sam mal božala, pol ji ga je dal pa notr in mu je v 1. sekundi pršlo. fantu je blo ful neordn in še zdej, par let po tistem se naredi neumnega ko gre mimo njega :)

Tole se lahko zgodi tudi tipu, ki ni nedolžen.
Sploh je pa zame veliko večja blamaža, da nekdo okrog razlaga o posteljnih nerodnostih, kot pa da enkrat pač seks ne izpade tako, kot bi moral. Ne vem no... a se eni res ne postavijo v kožo drugih ljudi? Če bi pa tip okrog razlagal, da je ženska slaba v postelji, bi bil pa svetovni prasec.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

jullia_ napisal/-a:Tole se lahko zgodi tudi tipu, ki ni nedolžen.
Sploh je pa zame veliko večja blamaža, da nekdo okrog razlaga o posteljnih nerodnostih, kot pa da enkrat pač seks ne izpade tako, kot bi moral. Ne vem no... a se eni res ne postavijo v kožo drugih ljudi? Če bi pa tip okrog razlagal, da je ženska slaba v postelji, bi bil pa svetovni prasec.
Tle si zadela to kar gre meni na zivce pri popularnosti nanizanke Seks v Mestu. Predstavljajte si televizijsko nanizanko, kjer bi 4 moski ob kosilu v detajle razlagali svoj seks z raznimi zenskami in jim dajali zabavne nadimke v skladu z njihovimi hibami, oblikami spolnih organov etc...pomojem da bi jo ukinili z nadzvocno hitrostjo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

jullia_ napisal/-a:

Tole se lahko zgodi tudi tipu, ki ni nedolžen.

To se pa totalno strinjam... Ni mi gršega kot to, da razlagaš take stvari okrog. Po možnosti o svojem bivšem... Ko sta v zvezi je vse kul, potem pa postaneta sovražnika in se blatita in svojo intimo obešata na veliki zvon ali pa se zaj** drug iz drugega. Ljudje, ki nekomu zaupajo svoje pomanjkljivosti, želje, skrivnosti s tem postanejo ranljivi in tisti ki to izkoriščajo v trenutku izgubijo moje spoštovanje. Nikoli ne bi razlagala okol takih stvari.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

men je tud to neumno in kaže samo to kok so osebki primitivni!
Pač, usak ma svoje težave, ko si u zvezi si zaupaš z nekim namenom, ne pa da potem ko končaš zvezo, trosiš naokoli use pomanjklivosti, ki se nobenga ne tičejo.
Sej ne rečem, da si s kolegicami ničesar ne povemo, ampak da bi pa trobezlala ukol take stvari, ja sigurno ne!tudi ob razpadu zveze ne, ker to je bla stvar med nama, zaupal mi jo je on in nevem zakaj bi kasneje to vlačila na plano in govorila ukol.
poleg tega mi je pa še bolj neumno to, da se gre razlagat in napihvat popolnoma naravne stvari.Kukr vem, noben ni biu taprvič expert v postli, tko da jst nebi na druge prilivala svojga sramu!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz še nisem nikogar razdevičila in niti ne bom; razen če se moje želje in pričakovanja totalno spremenijo.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jaz sem že razdevičila ( v bistvu je blo obojestransko) in sploh ni bilo kul.. in če bi morala izbirat med devičnikom in NEdevičnikom, bi verjetno zbrala slednjega. sploh pri kakšnih zvezah/odnosih, ki temeljijo na sexu.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christianne »

Uf, moj sedanji pa je biu nedolžen, ampak lahko rečem sam waaw res. Sploh nism mogla verjet, da ni še nikoli prej seksal, ker res obvlada :oops: tako, da odvisno od fanta res.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Maychy napisal/-a:Se je zgodilo. Brez pripomb, vse je teklo tako kot mora, pa še "navadiš" ga lohk tako kot tebi paše :wink:

Tole se men sicer malce neumno sliš (ko kšna pasja uzgoja in slepo sledenje ukazom), ampak ne vem, zakaj nej bi to velal samo za devičnike.
Sicer je res, da je seks različen od človeka do človeka, ampak če se par ne prilagodi potrebam in željam drugega, to ni nikakršn odnos. Tko da - tut nekdo, k jih je meu že "petnajst", lahko u šestnajsto seksa drgač kt u prejšnjih razmerjih, in sicer tko, da paše teb, paše njemu in paše obema.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

To je res. Vendar pa za to po vsej verjetnosti za usklajevanje porabita več časa in volje. Težje je spremeniti navade, kot pa se navaditi na nekaj čisto od začetka.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Nism še nobenega razdevičila..
Mogoče pa enkrat.. Pa četudi ne, v redu :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Toty »

Da ne odpiram nove teme, bom kar semle pisal.
Spoznal sem dekle, s katero se dobro razumeva. Pravi, da sem ji všeč, ter da bi želela imet z mano kaj več, vendar jo moti to, da za svoja leta nimam nič izkušenj z ženskami (jaz imam 29, ona 27 let.) Kako naj rešim situacijo, ima smisla vztrajat?
Hvala
Odgovori