Jao, bejba mala... Ne mi hujšat!!! Ker nočš preživet celga poletja v bolnci sam zato, ker se ti zdi, da nimaš takih stegen kt une manekenkice pa modeli v revijah, na Tv-ju... Pa evo, če je tema zato tle, da bi te pohvalil, da si dost suha, itd. Ja, maš zihr ql postavo, ker kukr je že ena rekla, pr takem razmerju kilc&višine ne morš met debelih stegen, mogoče se teb kdaj zdijo, sam niso. Druge drgač vidš kt pa sebe (jz sm vedno misnla, da je ena sošolka bl suha k jz, pa sva enkat probavali iste hlače, pa so ble njej M lih prov, men so ble pa S lih kul, mogoče clo mal široke). Če bi pa reees rada mela lepša stegna, pejt pa mal športat. Sam, da se ti ne bojo zdela pol stegna še debelejša, k boš mal mišic dobila..
Pa res, tut če si uibr razvita, ni kul it pr 13ih hujšat! Prvo še mal zrast, pa boš kasnej, če bo kdaj preveč kilc (kar pa dvomm).. K če ne druzga nisi v glavi tok zrela, da bi nehala tkt k bi pršla na eno določeno kilažo, ker bi se sama seb verjetno tut kasnej še zmer zdela predebela. Poznam eno malo, k je šla hujšat v 3.,4. razredu (kok je to, 9.,10.let?) - pa mala ni bla niti okrogla, sam pač ni bla trilca, ker ma ž v genih pač postavco, k mejčkn na okroglo vleče. In je bla pol lepo par mescev v bolnci, medtem k so se drugi mali froceki okol podil pa tko.. Pa takt tut če si ji reku, da je suha, je blo: jz? ne, lej sebe poglej, ti si bl! Zdej se mi zdi, da je kul z njo. Sam je pa ful mejhna, ker vrjetn (po moji logiki) telo ni melo od kje črpat, da bi ona mal zrastla.
Pa ja, mene tut u nulo razpi*di, če se spravlja hujšat tak folk, k res nima nikamor več za shujšat!!! (zard une tamale verjetno še tok bolj) .. Res, ne se zajebavat s tem, k ni vredn! Jz bi bla s tvojo postavco ful zadovoljna.. Uživej na morju, pa fajn športej!
ps. uf, ker dolg post