~NIA~ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:js si ji pa ful ne upam povedat da mi gre ta njen "js, js, js, samo js in še 1x js" na živce, kr vem da bi uzela to ful slabo, se užalila in nbi več spregovorila niti ene besedice o sebi.. tega pa nočem.. sam mislim da če se gre za prijateljstvo more bit tko da, ti poslušaš mene, js tebe.
sej jst nism direktno povedala (oz.sm ji enkrat v 2.letniku ko je šla za 2 mesca na drug konc slo napisala 4 A4 strani dolgo pismo kako gre na živce meni in vsem v razredu in je ženska pismo ignorirala, čez kakšno leto je pa rekla: a se spomneš k si mi enkrat napisala pismo? pa jst: eee... una: ma pozab, sej tko sm vedla da se zafrkavaš!)
enostavno sm jo ignorirala, nism ji postavljala podvprašanj ko je govorila o sebi, nism se smejala, čudila, bla sploh zaintereisrana karkol vedet o njenem lajfu (ona je na stopnišču šole pred vsemi sošolci na glas meni razlagala kako ma fanta že 1 tedn, pa da jima dobr kaže, da se bosta poročila, pa kaj vse z njim počne, kako točno sexata, kolk ji jo liže... pred mojimi starši je govorila po telefonu s fantom take osladnosti, da je blo mene sram!!)
ona je hotela da o njej vsi vse vedo.. ko se je prvič dala dol je to povedala VSEM v razredu (vsakemu posebi pa uno "sam dej ne naprej govort") :roll:![]()
res je šla na živce vsem, iz našga mesta ni nikol mela tipa, niti dobrih prjatlov.. vse tipe je mela prek forumov nekje iz MB... in učasih se je dobila z njimi, drug dan je pa cela šola vedla kaj sta počela pa kakšne gate je mel oblečene..
ženska je bla povrh še dost debela, ampak se je skos oblačla v minice in orpjete majčke, da je blo res O G A B N O že sam ko si jo vidu (kaj šele slišal..)
nekak je mislm da dojela da je ni šlivil noben, niti z nobenm nima stikov več..
uuf da ni ta tvoja "frendica" al kakroli že, ful podobna moji sošolki glede tega