za bivšega ne, ker, kot si napisala, ti je naredil veliko hudega. zakaj bi šla še enkrat skozi vse to? obstajajo tudi boljše zveze. da ugotoviš kaj hočeš, da si sposobna postaviti kriterije in jih ne spuščati, moraš pa iti čez nekaj zvez, probati z različnimi ljudmi. razumem, da ga imaš še vedno na nek način rada, da ga pogrešaš, itd. ljudje smo takšna bitja, da si na koncu zapomnimo samo lepe stvari in potem to pogrešamo. slabo pozabimo, pozisnemo v podzavest ali pa omilimo. če te ima nekdo rad, potem ti ne povzroča bolečine, skrbi zate, ti pomaga, stoji ob strani. tale pomojem odpade.
za sodelavca tudi ne, ker je težko biti z nekom, ki te fizično ne privlači. jaz sem se vedno spraševala, kako sta lahko lepotica in zver par, potem mi je pa postal všeč nekdo, ki ni niti zdaleč ustrezal mojim vizualnim kriterijem. ni bil visok, temen niti suh. ravno nasprotno

sedanji fant je nek miks vsega tega. ni visok, je suh, ni ne temen, ne svetel, je super sogovornik, vedno me spravlja v smeh.. in ja, poljublja se tudi ne tako dobro, kot bivši

glede starostne razlike.. ti bom povedala našo družinsko "kronologijo". babica&dedek 1 - 7 let razlike, babica&dedek2 - 13 let razlike, moja starša - 9 let, teta&stric - 7 let in mi2 8 let. nobene ločitve, vse gre. leta niso toliko pomembna, kot pa osebnosti in potem ujemanje itd.