kiny napisal/-a:A znaš ti dobr brat? Napisala sm da ga pač mam u ustih k grem vn med folk. To pa še ne pomen da mam slab zadah. Lej sej men je res vseen kakšn zadah maš ti, itq te ne poznam.
Pa aja un zard sevanja sm napisala, da je mobi tut škodljiv k si že tok nekej super inteligento izobražena o stvareh k škodujejo, če že glih nis dojela.
Aja in kaj pol ješ k se tko zdravo prehranjuješ? Vrjetn hodš v trgovino po naravno (bio) gojeno sadje in zelenjavo aneda?
kaj smo tok nataknjeni danes?

sicer moja prehrana ni tvoja stvar, js sem samo omenla da pac poslusam svoje telo in ce mi je po kokakoli slabo, je ne bom pila, se razumemo? in ce mi mcdonalds hrana ne pase, tja ne bom sla, okej?
ce si pa misla to ko sem omenila zdrave prehranjevalne navade iz druzine - moj oce je strokovnjak in svetovalec na podrocju zdrave prehrane, ma predavanja in pise clanke za razne revije, zato mi verjemi da sem marsikej prevzela iz druzine, in JA ne bos verjela, doma dejansko kupujejo dosti bio pridelanih stvari, kar pa ni moja stvar, je stvar mojih starsev zato se ti ni treba vtikovat v to