rinca napisal/-a:pa sej on je šel samo ven!? razen če se ne vozi pijan domov, ne vem zakaj bi moral razlagat da je živ in zdrav doma v svoji postelji... lahko da je bil preveč pijan, zaspan, karkoli in pač ni poklical. ene morate pa to takoj osebno vzet. občutek povezanosti - pa kaj še.
Poglej - če sem jaz nečesa navajena... Če sva se na to navadila oba in nekaj furava že od vsega začetka najine zveze (meni se ti sms.i za lahko noč že tako ali tako zdijo luštni - pa običajno v njih ni čisto nič osladnega), potem bom želela in pričakovala, da mi sms pošlje tudi takrat, ko bo nažgan prišel domov. Že tako sovražim (no, ne sovražim, ampak mi gre samo na živce), da se ga napije (ampak tega niti ne mislim preprečit, lahko pa menda povem, da mi to ni ravno ljubo?), da vem, da je nekje zunaj, kjer ne ve ravno zase (pa spet - če hoče, ne pretirava, ampak včasih zna pretiravat), bom še bolj želela, da mi pošlje tisti pof**kan sms pa čeprav bo noter napisal samo "agjiapgji". Je to z njegove strani tako težko razumet?? Ne bi rekla, če bi mu težila na vsakem koraku in mu nabijala za vsako stvar kaj mora in kaj ne sme... Pa verjemi, da sem zelo daleč od tega.
(okej... Zdej sem tole resno nacentrirala nase