stevens napisal/-a:pogumnica najprej ji prevzameš fanta,potem pa te jebejo take brezvezne malenkosti..pravilno,kdor išče- ta najde..
čak mal!
najdeta se dva, ki se zaljubita, za sabo pustita pač zveze v katerih očitno nista bila srečna in to je narobe??

Ok, če se je varalo je narobe, ampak načeloma se takoj nagnem h tistimadvema, ki sta se združila zaradi ljubezni, kot h tistimadvema ki ostajat skupaj samo zaradi navade in ker se bojita ostati sama in nista srečna!
in prevzeti fanta, je relativen pojem...prevzeti ga ne moreš, lahko samo sam odkoraka-verjetno z razlogom
drgač pa, glede na citat iz njenega dnevnika..Najprej sem se prašala če je to dekle starejše od trinajst, ker takle post ki ga je spisala, pomojem nebi napisal kdo ki bi bil starejši (ali pač

).
otročja je, do amena!
Ona je pač zaljubljena do grla in ne zna drugače postopat, kot da teži in se ponuja.to je pa zanjo že jasen poraz.Namreč kdo bi želel dekle, ki ti mori na vseh straneh, ki te kliče non stop, ki piše take bedarije?no, upam rečt da normalen moški ne.in evo ga razlog zate STEVENS, zakaj je človek šel stran od te punce!
Ne obremenjuj se z njo nooooo, mislm halooo!Pač je zaljubljena, nimaš kej.Bo že preoblela slej kot prej.Če boš brala njen dnevnik, ti to nebo pripeljalo nobene rešitve, kvečjemu se boš pač sama zabredla v težave in si uničevala svojo zvezo, zaradi neke sori, namišljene težave.
Tud jst sem bla enkrat zaljubljena do amena v enga tipa in tud jst sem bla obsedena z njim, ampak na koncu sem zaradi podobnega odnosa popušila kukr sm dolga in široka.se prav ornk
Ne obremenjuj se no, res ne, brezveze!Živi svoje žiulenje, uživaj s svojim dragim, ona pač naj se bori sama s sabo.Ne morš jo prepričat naj ne čuti več tega kar čuti.Bo že sama prebolela sčasoma.