Noelia napisal/-a:matjazd napisal/-a:
Teh 12 ur so predlagali v Bruslju! O ceni vinjete pa se je zgovarjalo v Sloveniji za našo vinjeto. Gre za druge ljudi.
Saj tako vsi delajo.
Kaj si ti hotla povedat?
orhideja1 napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a: A je to bilo sprejeto mogoče???
A podatek da bo EU finančo pomagal Sloveniji pri reševanju gospodarstva pa ti ni znan, a ne?
Vsaka stvar je najprej predlog, šele zatem se sprejme. Verjemi, da če se ljudje ne bi bunili bi to sprejeli.
EU nam ne bo nič finančno pomagal. To je naš denar, ki ga mi prispevamo v EU in niti pol toliko kot ga prispevamo ga ne dobimo nazaj.
/\/\4t3j napisal/-a:Ne se bat, ta predlog ne bo sprejet.
Pa tudi če bi bil.....ni sile na svetu, ki bi me pripravila do tega, da bi delal 12 ur - nisem stroj.
Upamo lahko le, da kapitalizem malo po malo izumira.
*purple* napisal/-a:GROZA!!!!!!!
tok se zagovarja neko socialno državo, družinske odnose in nevemkaj še use, na koncau pa rpleti ven nekej tazga![]()
Potem pa naj mi tist pametnjakovič, ki se je kej tko absurdnega spomnu, kako ti bo zneslo žiulenje?
Prvič, ustaneš ob šestih, da se napokaš na šiht.Pelješ otroka u vrtec in greš delat.
Delaš kot budala, obveznih 12 ur,pomožnosti še s samo pol ure malce vmes, pridš dam ob šestih, naročiš že na poti domov halo pico, ker če ne boš meu ob devetih kosilo, pobereš otroka iz vrtca še umes, mu daš doma za jest in ga daš spat, ker je že tko pozna ura.Mislm????????
Kreteni od kretenov, jst druzga nimam za rečt!Iz človeštva hočjo narest stroje, pa kaj vam je???
Tok o dobrih stvareh europske unije, zdele se mi je pa zakozlal, res!!!!
in tega ki je to izjavu bi zaprla za polleta v fabrko, na najtežji fizički deu pa naj dela usak dan po dvanajst ur, dobiva 600 eurou plače in naj shaja s familijo kukr ve in zna.verjamem, da čez polleta nou vedu še kako je otroku ime, kaj šele kako zgledakreteni butasti!!
orhideja1 napisal/-a:Sploh ne vem kaj bomo delali po 12h, če nekaterim že zdaj skrajšujejo firme delovni teden na 36h, ker nimajo dela za 4 h. Torej to pomeni,da jih bo polovico garalo po 12h,ostala polovica pa gre na cesto?