Lepo, da si odkrila svojo biseksualno naravo, ti zavidam.

Upam, da bo tvoj fant razumel, da je to nekaj kar si želiš poskusit. Se strinjam z ostalimi, da je varanje pač varanje ne glede na spol, a če bo fant vedel to ni varanje. Jaz sem te stvari poskusila dokler sem bila še samska.
kikiriki napisal/-a:
Lej če bo tvoje "kurbanje" kdo gledal, potem svobodno novim dogodivščinam naproti. Ne govori pa o ljubezni in spoštovanju, če se goniš okoli kot zajec. To so enostavno nasprotja, ker gonjenje ni enako ljubezen in spoštovanje.
Ja pa je govora o ljubezni in spoštovanju, pogosto bolj kot v zvezah kjer se pretvarjajo, da jih drugi ne privlačijo. Človek je pač narejen tako, da ga tudi, če je v eno osebo zljubljen, še vedno privlačijo tudi drugi. Ljubezen je pač kaj več kot seks. Nekateri so sposobni ločit čustva med partnerjema od seksa za eno noč. To je stvar posameznika in para in tako kot oni tebi ne govorijo, da si je tvoja zveza slaba, ker boš za vedno samo z enim tudi ti ne govori o zvezah, ki jih ne razumeš. So pari, ki imajo odprte zveze, svinganje in kdove še kaj in so prav srečni pa nič manj vredni kot ti. Važno, da se oba v zvezi strinjata in imata podobno mnenje o teh stvareh.