kontracepcija in marihuana

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

Smreka napisal/-a:
tjaskaaa napisal/-a: kaj ma samospoštovanje veze,če enkrat na mesc pokadi joint?

men tud tole ni jasno... potemtakem smo vsi dirket za javno linčanje, vsaj tisti, ki smo kdaj kadili travo, cigarete, pili alkohol ... svašta res.

ne, potem takem imamo vsi s to vrstnimi izkušnjami samospoštovanje v *urcu in smo primereni osebki za obisk pri psihiatru oz.na terapije Kako pridobiti samozavest? :lol: :lol:
Free your mind...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja cigareti so važni, samo zarad tega pač, ker se zart cigaret lahko zamašijo žile in zart kontracepcijskih prav tako...to nej bi blo, čeprou js kadim (cigarete da ne bo pomote) in jemlejm kontracepcijske pa se mi ni nič poslabšal :)

Hmmm možno da zmanjšujr delovanje trava, ker men je moja ginekologinja rekla, da majo tableti tut manjši učinek, če piuješ alkohol ubistvu, če greš na žurko pa se ga naliješ, zdj mislm da zart 1dl vina ni taka panika.
Tko da možn da je zarad trave tut...a na kakšni internetni strani nič ne piše?

Drugače pa js tut mislm da raje ne kadiš trave, ampak če hočeš jo pa dej.
Live your life like you want
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

No, meni so do zdaj vsi zdravniki rekli, da alkohol in trava nimata vpliva na jemanje KT, razen seveda v primeru, če punca vzame KT, potem pa bruha, preden se KT razgradi ali pride v kri. Vendar to pa itak piše v navodilih, da v primeru bruhanja zaščita ni več 100%.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

HuDoBa napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:
missy* napisal/-a:eh, tudi tobak vpliva...vse pise v navodilih..

Vpliva že, s tem da je večja nevarnost pri uporabnicah k. tabletk (kadilkah) nad 35. letom :wink: Je pa to spet odvisno od posameznika do posameznika. Na nekomur se pokaže reakcija, pri drugem pa lahko da ne. Kar se pa tiče kombinacije trave in jemanja kt, pa je že bolj rizično. Že za kt je pri 15ih letih malo prehitro (glede tega, da se odločiš za zaščito je to vredu, ampak je za tako mlad organizem to še mogoče prehitro, ker kolikor vem je 16 tista meja), da o travi sploh ne govorim, čeprav je to tvoja odločitev. Raje s fantom (če ga imaš) uporabljajta kondom, na tabletke pa preidi čez par let...

veš narobe. oz. jaz sem jih dobila pri 15. pa dvomim, da se je v treh letih kaj tako zelo spremenilo glede tega. ne vem no...

Takšno je vsaj stališče ginekologinj, ne vem pa h kateri ti hodiš in kaj ti je takrat rekla glede starosti (če ti sploh kaj je).
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Mm moja še kr redno kadi pa nikol ni mela kakih problemov tko da...nevem no,prvič čujem za kaj takega...tut velik frendic kadi pa tko da...ne obsojite bejbo neki ker ganđa je tko k pa alkohol,sam nebom šov zdej offtopic :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

bl vrjamem, da alkohol vpliva na delovanje tabletk, kokr pa trava.. že nasplošn zarad načina konzumiranja? ampak pomoje nč od tega ne vpliva.. mislm, da če bi, bi to mogl bit v navodilih.. ja tabletki in cigareti pač ni najbolj priporočljiva kombinacija.. sam to po mojem velja za redne kadilce, ne pa za tiste ki dajo vsak mesc pol cigareta v đoint.

Glede starosti kdaj dobiš tabletke.. če se odločis sexat, mislm da ti jih bo vsak ginekolog/inja dal/a. js sm vidla pr moji ginekologinji tut 14letnice z receptom za logest ;) bolš da gre po kontracepcijske, kokr pa čez mesc odpre temo, "sexala brez kondoma.. kje dobim morning pill?"..
kolk je stara pa tut nima veze, punca že sama ve, kdaj je prpravljena za sex, in dokler to počne z kančkom pameti.. ni nobena she devil.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

Kukr vem marihuana ne vpliva na KT..
ps: a resno mislš da prid 15. letih rabiš KT? + dovolj zaupaš fantu? KT te ne zaščitjo pred boleznimi..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Prej bi se pri 15letniku zanesla, da nima spolnih bolezni, kot pa pri 30letniku.
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _lala_ »

Trouble napisal/-a:Kukr vem marihuana ne vpliva na KT..
ps: a resno mislš da prid 15. letih rabiš KT? + dovolj zaupaš fantu? KT te ne zaščitjo pred boleznimi..

s fantom sva dolgo skupi..
in pred mano je sexau samo z eno ..
ja :D
mu zaupam .. ga poznam že veliko časa :D
ni skrbi :D
vem kaj delam zaenkrat :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

ljkjhkjh
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

No sicer..če pa so cigareti res tako škodljivi pri KT (sem sicer kadilka, pa do zdaj nisem mela nekih problemov) je potemtakem vseeno možnost, da je tudi kajenje jointa škodljivo. razn če kadiš čisto travo, se pravi brez domešanega tobaka.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

vprašaj ginekologinjo :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

_lala_ napisal/-a:

Kolko dougo sta skupi ( če ni skrivnost ) in kaj s to punco je meu kondom, da si brez skrbi ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _lala_ »

p!ka napisal/-a:
_lala_ napisal/-a:

Kolko dougo sta skupi ( če ni skrivnost ) in kaj s to punco je meu kondom, da si brez skrbi ?

8 mescu sva skupi poznam ga pa .. že neki let
in ja.. z biušo je biu s kondomi kr ona ni zaupala nobenim drugim zaščitam
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

in kakšn efekt dosežeš če kadiš travo pa jemleš tabletke???
se ti je že kj zgodl???
al si bl vesela pa to..ja travca razvedri telo in duha ane????
jao ne morem vrjet....
brez komentarja sm ostala.. zrd mene deli kr hočeš..
sj če bo pa kj narobe bojo pa itak dohtarji zrihtal ane..
:roll:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Odgovori