frigga napisal/-a:Mi imamo domačo parcelo zavarovano za primer, če bi domača psica koga ugriznila. Poleg tega moraš imeti itak opozorilno tablo, da imaš psa doma, da se izogneš morebitnim neprijetnostim, če pes koga ugrizne. Če opozorilne table ni, te lahko toži tudi ropar, ki je hotel vlomiti v vašo hišo in ga je pri tem ugriznil pes, in bo tožbo tudi dobil (trapasto, ampak resnično).
Ja pa, a so normalni?

red_rose napisal/-a:mene pa se neki zanima pa bi kr v tej temi vprasala - kaksne so pa posledice na psu da ga vsi crkljajo? namrec mam super kjut mladicka, 3 mesce, in kamorkoli grema ga ni cloveka k bi sel mimo...VSI ga pobozajo in crkljajo in to..se posebi ce majo malo otrocke jih kr rinejo naj pobozajo kuzka..mene to nic ne moti, sam se je mali ze prav navadu da kdorkoli gre mimo, se gre tja pobozat...
Posledice? Ja verjetno to, da se nobenega ne bo bal in se bo pri vsakem še naprej crkljal. Če je njegov namen to, da bi bil čuvaj pa je to pomoje slabo, ker ne bo na nobenega lajal, k vsakemu se bo šel božat.