razn če ma kter od naju slab dan pa je tečen...ampak zart takih traparij se ne kregava, sam mal postran se gledava

Zvoncica napisal/-a:*purple* napisal/-a:vedno me inpresionirajo razni konci zvez, parov, ki so bili stalno videti kot najlepši zaljubljenci, nikoli se niso skregali (usaj da bi povedali/pokazali ne), potem pa kar naenkrat bum in konec ljubezni in konec "raja"![]()
No evo pri meni je bilo tako. Jaz ful nerada okol razlagam o slabih stvareh. Sploh folku, katerega se nič ne tičeČe me nekdo, kogar vidim enkrat na mesec, vpraša, kako sva s fantom, vedno rečem, da super (čeprav bi se mogoče ravno skregala), ker pač nimam nobenega namena razlagati tega okoli... Ful dobre prijateljice so drugo. Pa še to...o prepiru sem jim vedno povedala šele, ko ga je bilo že konec. Ker ne maram pumpanja pa soljenja pameti, a sem imela prav jaz ali on, sploh nikakršnega vmešavanja...se bova že sama zmenila. Če bom hotela nasvet, bom vprašala po nasvetu. Nekoč sem imela prijateljico, ki mi je za vsako bedarijo svetovala, naj pustim fanta (btw se mi zdi, da je tudi na forumu par takih). Hvala lepa za take nasvete...hehe.
Tako da je bilo ob koncu zvez vedno nekaj folka, ki se jim sanjalo ni, kaj se je zgodilo (pa tok super par sta bila - my ass, pač ti nisi vedela 90% stvari), pa ful takih, ki so mi rekli, da so to pričakovali že nekaj časa
To je to
*purple* napisal/-a:evo, en tak post sem želela slišat in me veseli,da si priznala da te stvari skiješ oziroma zadržiš zase.
po eni strani te čist razumem, valda tvoja stvar in vse, ampak po drugi pa spet nekako ne.Mogoče zato, ker sm jst čist drugačna glede tega in ful preveč osebnih stvari povem naprej.Ampak mene ne moti, še vedno imam ubistvu eno mejo do katere lahko grem.