Jaz sem nekaj časa telovadla vsak dan, al pa vsaj vsak drugi dan, doma. Zdaj sem se pa kr zanemarla. Edino kakšen sprehod pride v poštev, to pa sigurno vsak dan, pa na badminton hodim. To je pa tud vse. Sem se pa kr fajn počutla ko sem redno telovadla, tud menstruacije sem mela manj boleče.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Trudim se narediti minimalec telovadbe vsak dan, ampak priznam, da mi zaradi drugih obveznosti ne uspe zmeraj. Pošteno se pa razmigam in utrdim mišice vsaj 3x tedensko.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
.. poleti sm hodila vsak dan med tednom rolat, najraje zvečer, po 2-3 urce...
zdaj sm se vpisala v fitness... zaradi številnih drugih obveznosti pa mi ga ne znese obiskat več kot 2x tedensko.... ko pa sm tam, ostanem po dobri 2 uri.
Jest pa tko kokr pač je, zlo velik sprehodov, sploh med vikendi bl ornk..pol rolam (no zdj sm zaklučla sezono), pol vsaj dvakrat na teden telovadim/plešem..pa itk seks se tut šteje zravn (tko da to še največ prakticiram), aja pa laufanje itk
treninge (plezanje) mam 3-5x na teden, med dnevi, ko ne plezam pa delam kj za nasprotne mišice (angleško opposing muscles), trebušne&co (core strength), temeljit stretchig in kaj za kondicijo (trenutno se najraje rolam).
včasih si vzamem kak dan pavze, sam to je en dan na kake 3 tedne.
Se trudm čim večkrat it na stepper...k grem, je to pol res intenzivna vadba, pa delam pol še razne vaje. Polet pa kolesarm, rolam...Ampak mam pa obdobja, k se mi po 14 dni nč ne da in sam lenarm.