A ker ne hodim na masaže, gelirane nohte in v solarij pa nisem niti pol ženska? In verjetno sem skrajno neurejena. Ojej

rammsteingirl napisal/-a:ne da sama nisem zrihtana, samo ravno v solarij, na manikuro in pedikuro ne hodim, plus tega se ne ličim. ampak za moje pojme sem še vedno čisto dovolj urejena.
Zenske so pa cedalje bolj butaste. To opazamo s kolegi. Hej, mogoce sta pa pojava povezana.shanell napisal/-a:Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
shanell napisal/-a:Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.
če pa jih ti poznaš pa povej kje se nahajajo pridemo s kolegicami
shanell napisal/-a:Nekateri ne dajo nič nič na sebe, so po domače povedano grdi.
shanell napisal/-a:Najbolj mi gre na živce ko do mene pristopi kakšen totalno "čudn" in misli da ima šanse... od kod jim samozavest??
Mahagonij napisal/-a:Zenske so pa cedalje bolj butaste. To opazamo s kolegi. Hej, mogoce sta pa pojava povezana.shanell napisal/-a:Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
Maya19 napisal/-a:Mene (in mislim, da še marsikoga tukaj) pa zanima od kod TEBI taka samozavest, da pričakuješ, da bodo do tebe prišli samo nevem kak dobri tipi?!Mogoče pa nisi taka dobra pi*ka kot se tebi zdi in zato k tebi hodijo samo 'čudni' tipi!