bejbika napisal/-a:zakaj normalni študent ne sme študirati do 27leta?
Jaz imam narejenega pol enega faxa (pa ne nekega v veter lulajočega), pa se mi je lani vse obrnilo na glavo in sem se izpisala iz faxa in se vpisala na drugega. Pred prvim faxom sem imela pa leto "dopusta". Ker se mi zdi neumno, da se na silo vpišeš nekam in potem ugotoviš, da ti to ne ustreza in študiraš nekaj, kar te sploh ne veseli.
Ker je moj nov fax privat, si šolanje plačujem sama (ok, moj sponzor). Če mi hočejo pa zdravstveno ukint, pa jebiga. Bomo pa plačevali tisti 17eurov na mesec. Big deal.
In ne, niso vsi večni študentje.
Glede na to, koliko denarja gre za razne dobesedno neumnosti, se strinjam z miteqom - bolje imeti večne študente, ki bodo celo 1x doštudirali kot pa ne imeti izobraženih kadrov.
ena pač ->ženska napisal/-a:Zdaj sem organizatorka poslovanja v turizmu (VSŠGT Bled), naslednje leto pa lahko že spet diplomiram in bom univ. dipl. organizatorka (FOV Kranj).
no, se mi je zdelo, da ne moreta biti dve "resni" smeri(šala, ker jaz tudi ne študiram trenutno nič resnega)
Sta povsem resni smeri, na tem področju se mislim tudi zaposliti. Za prvo sem se odločila, ker tekom gimnazije nisem mogla najt nobene druge stvari, ki bi me zanimala in kjer bilahko delala. Na drugi fakulteti pa nameravam nadgraditi znanje od prej.
Z marsikatero fakulteto ne moreš dobiti neke koristne zaposlitve.