On & druga punca
Če bi men moj tip to reku..bi bla tok šokirana da bi ostala brez besed, vstala in šla..nekam na samo, se razjokat pa mal razmislit. In skor verjetn ne bi hotla ostat več z njim, kljub temu da ga mam najrajš na svetu...iz mene se noben ne bo norca delu. Mislm od kje mu pade na pamet da gre kej tazga bleknt vn
.

Da men moj tako prijavi med seksom, v trenutku vzamem telefon, pokličem omenjeno dekle, ji razložim, da trenutno seksam s svojim fantom, ampak, da je on izrazil željo, da bi bil raje z njo, zato bi jo lepo prosila, če me lahko pride nadomestit. Dragemu pa bi nato poslala le še poljubček v slovo, potem pa bi odšla tako hitro, da bi se kadilo za mano.
In nikoli več me ne bi videl. Res ne razumem, kako si lahko (oprosti) tako neumna, da sploh RAZMIŠLJAŠ o tem.

Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
- Sramežljivka
Še če bi bil samo fak frend, bi jaz naredila tako kot *hox*. Če je fant, pa še toliko slabše.
Če pa bi slučajno ostala brez besed takrat, kar se res lahko zgodi od šoka, bi mu ob prvi priložnosti, ko bi me poklical, rekla, naj kar ima tisto punco na sebi, in da se mi že vnaprej smili, če bo pristala z njim. :box:

- trepalnica
- Debatorica
In še vedno si skupaj s tem kretenom? Se ti sploh prav zavedaš kaj ti reko? Noben fant, ki ma rad svojo punco, jo spoštuje, je nebi zamenjal za nobeno drugo na svetu..NEBI rekel tega..verjemi. V bistvu se norca dela s tebe. Čimprej stran od njega.
Nekaj samospoštovanja pa res moraš imeti, da neboš tega kar mirno sprejela.
Nekaj samospoštovanja pa res moraš imeti, da neboš tega kar mirno sprejela.

Sej mi je že skoraj smešno, pa čeprav dobro vem, da je grozno. Da mi moj to reče med sexom (šala gor al dol), bi mu rekla samo "odjebi mičo" in čaw. Tudi če se je zajebaval, me ne briga. Pa ne moreš med sexom takih stvari govorit.
Sama si rekla, da o tej punci ne govorita... Kako jo potem lahko on omeni med sexom? Ni v hecu, verjemi da ne. Nekaj že mora bit na tem.
In mislim, da si sposobna, da pokažeš, iz kakšnega testa si (joj ku beden izraz
) in da se postaviš malo zase. Imej malo samospoštovanja in se zavedaj, da to, kar ti je naredil, ni nekaj larifari.
Sama si rekla, da o tej punci ne govorita... Kako jo potem lahko on omeni med sexom? Ni v hecu, verjemi da ne. Nekaj že mora bit na tem.
In mislim, da si sposobna, da pokažeš, iz kakšnega testa si (joj ku beden izraz

-
- Kofetarica
- Kontakt:
tako kot vse ostale pred mano! povej mu svoje,pa vrži mu čez okno vse stvari, ki jih ima pri tebi!
si zaslužiš dosti bolšega!
verjamem da je težje to nardit,kot govorit, sam mej se rada! pa tukaj je brez opravičil!

verjamem da je težje to nardit,kot govorit, sam mej se rada! pa tukaj je brez opravičil!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
lej, Punchee.. ti sama najbolj veš, kako ti je tvoj dragi to povedal med seksom (a je blo mišleno kot šala al zafrkavanje al kaj), ampak kukr si zdej napisala se mi zdi da te ma za norca ta tip. če je bilo to kar ti je rekel on mišljeno resno, res ne vem kaj še sploh počneš z njem. mej mal spoštovanja do sebe no
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ojej! Jez ga ubijem
! Tega ne bi sprejela niti v zajebanciji, ker v vsaki šali nej bi blo neki resnice! Ne vem kako si lahko seksala naprej?!
Takoj ga uprašej kaj je mislu s tem al pa ga kr direkt brcni u rit in si najdi novga tipa, ki te bo znal malo bolj cenit! Fak, kaj si use ti tipi dovolijo?!

Takoj ga uprašej kaj je mislu s tem al pa ga kr direkt brcni u rit in si najdi novga tipa, ki te bo znal malo bolj cenit! Fak, kaj si use ti tipi dovolijo?!
Just dance and everything it´s gonna be ok!