On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Če bi men moj tip to reku..bi bla tok šokirana da bi ostala brez besed, vstala in šla..nekam na samo, se razjokat pa mal razmislit. In skor verjetn ne bi hotla ostat več z njim, kljub temu da ga mam najrajš na svetu...iz mene se noben ne bo norca delu. Mislm od kje mu pade na pamet da gre kej tazga bleknt vn :flehan: .
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Da men moj tako prijavi med seksom, v trenutku vzamem telefon, pokličem omenjeno dekle, ji razložim, da trenutno seksam s svojim fantom, ampak, da je on izrazil željo, da bi bil raje z njo, zato bi jo lepo prosila, če me lahko pride nadomestit. Dragemu pa bi nato poslala le še poljubček v slovo, potem pa bi odšla tako hitro, da bi se kadilo za mano. :hallo: In nikoli več me ne bi videl. Res ne razumem, kako si lahko (oprosti) tako neumna, da sploh RAZMIŠLJAŠ o tem.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

Nič kaj zavidljiva situacija... Ampak punca, verjamem da ga imaš rada in si želiš biti z njim, vendar se ti ne zdi da si vsaka zasluži partnerja ki jo ima rad in jo ceni? Ne dovoli mu da se norčuje iz tebe, saj je na svetu še polno moških!
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Pusti ga in se raje začni ukvarjat s samospoštovanjem & tem da si zaslužiš najboljšega tipa, ne pa enga debila od prasca.

Kljuub temu..pogovori se najprej z njim in šele nato se odloči, kako in kaj.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Uf.. Če bi meni kej tazga reku, ma v sekundi (če ne še prej) se spravim dol z njega, se oblečem in grem (kamorkoli, magar peš domou). :angry:
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Še če bi bil samo fak frend, bi jaz naredila tako kot *hox*. Če je fant, pa še toliko slabše. :evil: Če pa bi slučajno ostala brez besed takrat, kar se res lahko zgodi od šoka, bi mu ob prvi priložnosti, ko bi me poklical, rekla, naj kar ima tisto punco na sebi, in da se mi že vnaprej smili, če bo pristala z njim. :box:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Okej, štekam, da ostaneš brez besed (no ja, recmo, da štekam, ker jst ne bi bla brez besed), ampak da pol ostaneš na njem in se delaš, kot da nč ni in veselo seksaš naprej???
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

uh, kaj taksnega se mi pa se ni zgodilo... odsla bi cim dlje in se vec ne bi javljala na klice, na sporocila, nic... lepo te prosim, kako lahko kaj taksnega, sploh pa v taksnem trenutku rece? joj...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tega ti res ne privoščim. :( Upam, da se mu bo vse vrnilo, ker te ne spoštuje. Tebi pa želim boljšega partnerja. Pusti ga ne miru, sploh pa ne imej z njim spolnih odnosov. Kar naj si najde tam, kjer si želi in mu bo tako zelo dobro ... :roll:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Stran od njega. PIKA.
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

In še vedno si skupaj s tem kretenom? Se ti sploh prav zavedaš kaj ti reko? Noben fant, ki ma rad svojo punco, jo spoštuje, je nebi zamenjal za nobeno drugo na svetu..NEBI rekel tega..verjemi. V bistvu se norca dela s tebe. Čimprej stran od njega.

Nekaj samospoštovanja pa res moraš imeti, da neboš tega kar mirno sprejela. :eek:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Sej mi je že skoraj smešno, pa čeprav dobro vem, da je grozno. Da mi moj to reče med sexom (šala gor al dol), bi mu rekla samo "odjebi mičo" in čaw. Tudi če se je zajebaval, me ne briga. Pa ne moreš med sexom takih stvari govorit.

Sama si rekla, da o tej punci ne govorita... Kako jo potem lahko on omeni med sexom? Ni v hecu, verjemi da ne. Nekaj že mora bit na tem.

In mislim, da si sposobna, da pokažeš, iz kakšnega testa si (joj ku beden izraz :D ) in da se postaviš malo zase. Imej malo samospoštovanja in se zavedaj, da to, kar ti je naredil, ni nekaj larifari.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

tako kot vse ostale pred mano! povej mu svoje,pa vrži mu čez okno vse stvari, ki jih ima pri tebi! :D si zaslužiš dosti bolšega!

verjamem da je težje to nardit,kot govorit, sam mej se rada! pa tukaj je brez opravičil!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

lej, Punchee.. ti sama najbolj veš, kako ti je tvoj dragi to povedal med seksom (a je blo mišleno kot šala al zafrkavanje al kaj), ampak kukr si zdej napisala se mi zdi da te ma za norca ta tip. če je bilo to kar ti je rekel on mišljeno resno, res ne vem kaj še sploh počneš z njem. mej mal spoštovanja do sebe no
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ojej! Jez ga ubijem :evil: ! Tega ne bi sprejela niti v zajebanciji, ker v vsaki šali nej bi blo neki resnice! Ne vem kako si lahko seksala naprej?! :?:

Takoj ga uprašej kaj je mislu s tem al pa ga kr direkt brcni u rit in si najdi novga tipa, ki te bo znal malo bolj cenit! Fak, kaj si use ti tipi dovolijo?!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori