Srček32 napisal/-a:Punce, a res ne opazte? Una v rumenem je Tina G.!!!! Skor zihr sm. Sm gledla 5 žensk.com in tale tu je čista ona. Tak da res ne vem....a se ji je tolk poslabšal, da se je mogla v Turbo sceno vržt al si dela pa norce iz nas Glede na to, da je bolj igralka ko pevka, se sploh ne bi čudla. Komi čakam da vidim spot, pol bom še bolj sigurna.
Jst sm isto rekla k sm vidla fotko da je ful njej podobna. Sj čist možn da se sam norca delajo iz turbo scene .
Ko ene pravite, da majo hude postave...no ja...ona v modrem in ona v roza bi lahko mal shujšale Zej mislijo da bodo z blont lasuljami in velikimi joški daleč prišle...po moje ne
A hodl tle ktera tud kej v gledališče? Slovensko mladinsko recimo? No, spomnem se, da je bla lani tam eno ful dobra predstava z naslovom Kok ti men zdej dol visiš in v okviru te predstave so mel tud boys band. Pa svoj singl, pa spot, pa tko...the best. Mogoče je tole ista fora, morm prevert če je tam zdej kakšna nova predstava. Lohk, da zna bit zanimivo. Js sm se ful narežala. In če so tud tele bejbe res igralke - pol svaka jim čast. Kr so pa res ornk turbo bejbe, ne glede na to kok zgledajo in kok pojejo. A bote rekle, da so Turbo Angles pa Atomiki kej bolš al kwa? Niti približn
ja sj če bi o teh turbo dekletih bl pozitivno govoril, bi vrjetn prej pršle na sceno kot pa zdj k jih iz vseh strani samo bombandirajo. pa tok se trudjo (piše na njihovem blogu).bi pa prav rad spoznal vsako izmed njih in glede na to, da sem njihov fen in upam, da bodo prebrale to sporočilo in mi morda uresničile kako mojo fantazijo (ja ja ja jaaaaa....)
Pravkar sem poslušala njihov prvi komad...
Z eno besedo- obup!
Pa tale njihov imidž.....a je to imidž za tako zvrst muske Sicer ni primeren za nobeno zvrst,še najmanj pa za to.