Dašikaaa napisal/-a:Ne, ti sploh ne smeš pustiti, da se ti kakorkoli približa ta fant, sploh se ne pogovarjaj z njim, sploh ne komuniciraj z njim!!! Enostavno zablokiraš njegovo številko, ali se mu pa sploh ne javlaš ko te kliče! Sploh ne smeš nobenega stika z njim vzpostavt. Izrežeš ga iz svojega sveta in na razne provokacije in take otročarije sploh ne reageraš, ko greš mimo njega ga ignoriraš, če ti karkoli reče, se naredi, kot da nič nisi slišala, sploh bodi mrtvo hladna, kot da ga ni... Vrjemi mi da se boš čez neki časa ful dobr počutila, ko mu boš dala vedt, da nisi več igračka on pa temperana bomba. Pa še to, bolj ko ga boš ignorirala, bolj bo popizdevu in bolj bo nasramen, samo nič naj te ne gane. S takim obnašanjem te ne more prizadet ampak se ti lahko samo zagabi.
ko bi mi to le lahko uspelo. še eno leto sva sošolca .. prejšnje leto sem mu veliko pomagala, čeprav sva se že razšla.
v šoli ga ne morem ignorirati.. zdaj ta 2 tedna pred šolo še imam čas da mu pokažem na katero mesto sem ga dala. mogoče me bo razumel..