vzela sem mu izpisek

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pika-20 »

Vsak ima pač svoje mnenje.

in ne nikakor nisem vohunila za njim, mu brskala po omarah in kaj jaz vem kaj še vse. pač preprosto sem na izpisek naletela in ga sicer z malo slabe vesti odnesla domov. Ni mi bilo ravno čisto vseeno, samo sem se pač hotla prepričat.

in še to: to bi lahko storila že 100000krat prej - čekirala izpiske, ker jih je itak mel po sobi. Ampak nikoli prej nisem čutla te potrebe - ker sem mu zaupala. ko so se pojavli dvomi se je to spremenilo in takrat sem to storila.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Pika-20 napisal/-a:ko so se pojavli dvomi se je to spremenilo in takrat sem to storila.

Aha, ok, to pa opravičuje tvoje dejanje. Ok, v redu. Vsi razumemo. Vse je kristalno jasno. Vsi se strinjamo s tabo. [/end_of_topic]
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jebat ga, jst bi bla tud užaljena, če bi mi nekdo odtujil telefonski izpisek in potem klical, na vsako izpisano številko.
Punca to ni mal lubosumja, to je že mal bolano.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pika-20 »

Gamini, in kaj bi torej ti naredila v situaciji, ko bi imela občutek, da fant nekaj skriva, prikriva?
Pa ne mi govort, da bi ga vprašala. Saj bi ga lahko, samo bi itak reko, da on pač nič takega ne počne.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Sploh se ne sekiri za razne pripombe tuki gor. Ti veš, da nisi iskala, ampak si slučajno vidla, zato si uzela - meni se zdi logično. In ta izpisek ni taka stvar, da bi zdej on večno kuhu zamero, ker je konec konceu tut on že čekiru tebe.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Meni je pa njegova reakcija čisto mimo.
Ok, našla si izpisek, vredu. PRED ČASOM. On ga je našel pred kratkim v tvoji omari, zavihal nos in prekinil stike.
Jaz mam tut izpiske od simobila in če bi nekdo vido, bi ga pogledo, pa kaj zaj. Če nimam kaj za skrivat, se nebi niti sekirala, kdo bi ga vido.
Se mi zdi reakcija tvojega modela čisto otročja.
Vse skup zgleda tak ko da ti njemu MORAŠ zaupat, on pa tebi ne rabi. Ne vem no :gruebel: .

In ja, če si poklicala na kiro cifro, ki se mogoče večkrat ponavlja, pa kaj zaj.
Primer: kolegica se žge z poročenim moškim. Žena od njega je našla izpisek in cifra od kolegice se je dostikrat ponovila na spisku. Žena je klicala kolegico a kolegica se na neznane cifre nikoli ne javi. Žena od njega jo je klicala že xkrat, pa še kolegica še zdaj ni javla. Žgeta se pa z modelom že uh...ene 6 let.
In napadi v smislu, da bi ga lahko vprašala so glupi. On se je odtujil, pa hoto sam bit itd., pa niti omeno ni, zakaj temu tako. Zakaj bi pa ona mogla na kolena hodit?
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

miteq napisal/-a:... za takšne stvari obstaja pogovor ...

in zato je zelo zrelo od njega, da se tudi on ni potrudil ogovorit, ampak jo je samo "skenslal".

pa ne me narobe razumet, hočem samo rečt, da po prebranem sodeč menim, da sta oba naredila določene kikse.
ob sumljivem obnašanju bi se jaz vseeno poskušala najprej pogovoriti. mislim, da če bi bilo kaj narobe, bi se to opazilo (sploh po 5 letih zveze, ko človeka že ja poznaš).
po drugi strani pa se mi zdi skrajno butasto, da tudi on ne da samo toliko priložnosti, da pojasniš zadeve. kam bi pa prišli, če bi vsi na tem svetu ob vsakem kiksu tako reagirali!
skratka: oba pokažita drugič malo več odraslosti.

za ta trenutek pa ti svetujem, da mu na kak način vseeno poskušaš pojasnit, pa naj bo to po mejlu, domačem telefonu itd. potem pa sprejmi njegovo odločitev.
...just breathe...
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Ok, štekam, da pač najdeš izpisek in ga pregledaš, ne štekam pa več, kaj te žene, da greš na cifre z izpiska klicat? Nene, tega ne odobravam, nikol nisem, to je že preverjanje, šnofanje in tole ne sodi v zvezo.

Štekam tud, da je užaljen, ker si pač najdla tist izpisek in ga pregledala (sklepam, da ne ve, da si klicala na te številke). Ne štekam pa, kako zarad tega lohk punco kr skensla, ne da bi se pogovorila???

V vajini zvezi mariskej manjka- zaupanje in komunikacija, če mislta ostat skupi začnita gradit na tem, drugač je to začetek konca. Je pa fajn, da mu poskušaš razložit, kako je to tega pršlo in zakaj si to nardila. Moje mnenje, čeprov.... ma ni treba šnofat po tujih stvareh noooo (to pr men v zvezi no go, sorry).
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Pika-20 napisal/-a:in ne nikakor nisem vohunila za njim

Delala si točno to. Veza temelji na zaupanju, in jaz bi na njegovem mestu naredu isto....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Pika-20 napisal/-a:Torej, da razjasnimo še nekatere stvari.
Sanja, da je klical moškega ali žensko vem tako, da sem prepsrosto na izpisano št. poklicala in videla kdo se je oglasil. žal je to predrzen način, vendar drugače ne bi mogla vedeti.
Miteq ti pa praviš, da obstajajo pogovori, ko partnerju ne zaupaš! Seveda obstajajo pogovori, pa še zelo pomembni so v zvezi in v vsakodnevnem življenju, vendar, ali ti misliš, da bo on, če mu bom povedla da nekaj sumim, kr reko ja pa res.... itak da bi zanikal, pa če bi kaj bilo ali pa ne!!!!!
Nikoli se še ni kak moški z nezvestobo hvalil. HALLLLO!

Ampak še zmeraj ni dokaz, da je klical same ženske. Lahko se na določeno številko oglašata tako moški kot ženska. Lahko je kakšna cifra celo službena?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

če bi moj takole odreagiral, bi takoj vedla da sm mu stopila na rep..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pusti par dni da se ohladi...
Mogoče te hoče malo mučit al kako naj rečem...

Magari v torek poskusi priti v stik z njim ali pa kar oojdi k njem domov in ga lepo čakaj na postelji...
IN mu lepo reci, da naj lepo posluša tvojo stran da bi se pač lepo pogovorila...

pa sporoči kaj
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pika-20 napisal/-a:Gamini, in kaj bi torej ti naredila v situaciji, ko bi imela občutek, da fant nekaj skriva, prikriva?
Pa ne mi govort, da bi ga vprašala. Saj bi ga lahko, samo bi itak reko, da on pač nič takega ne počne.

Jaz sem šla takrat ko mi je nekaj govorilo brat njegove smse....pa je to zelo grdo dejanje ampak tko je...sva se lepo pogovorila in lepo živiva naprej...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

A ni zadosti zrel, da se normalno pogovori s tabo? A je njegova glava še vedno 20 let nazaj, ko si je lahko pokril oči in kričal:"Me ne viiidiiiš!"

Ko si bo uspel svoje roke umakniti z oči, bi se mu približala in se odraslo z njim pogovorila...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

nisem čisto vsega brala, ampak moje mnenje je naslednje... da fant zganja čisto prevelik cirkus... Moj mi je dal gesla od emailov, mi dovoli da prečekiram fon, vse lahko naredim, pa se ne bo nič peno na mene, ker nič ne skriva. In enako velja za njega... tudi on mi lahko prečekira kar hoče, pa ne bom jezna, ker nič ne skrivam. toti tvoj tip pa najde izpisek, pa se že več ne javlja pa celi halo.... kaj bo pa kasneje?... a bosta imela čeke vsak posebaj, pa bosta skrivala račune en pred drugim, aja pa če bo kdo od vaju drugemu pošto odprl pred drugim, se obsta kar ločila al kako... bolano... saj pa te vseeno tudi če bi brskala za njim, če bi imel čisto vest, ga to ne bi motilo...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odgovori