Jah, denar načeloma naj ne bi biu problem - odvisno kolikšno veljavo posameznik daje dnarju. Večje so (finančne) razlike med dvema, večje so šanse, da bo dnar slej k prej težava. Lahko se zatakne že pri najmanjši malenkosti recimo. Pač odvisno od primera do primera. Samo na žalost je dones tko da je dnar sveta vladar...tko al drgač
Pr nama je blo na začetku tko, da on ni meu čist nč dnarja. Nč. Jst sm neki delala pa še štipendijo sm mela...tko da sm bla takrat u bistvu jst njegov sponzor če sva si karkoli prvoščla...in priznam da mi je blo učasih prou bed zarad tega...ker je biu skoz brez dnarja in sm bla jst financ minister za use...ampak je kmal dobiu službo in mi vrnil uslugo (-e) in me razvajal tako kot je treba, hehe Tko da dones dnar pr nama ni več problem. Oba zasluživa kr ok, in si tudi oba (no jst več) tut priviščiva dopust za 800 eurou usak

Sicer pa morm rečt da si jst še dones resda kr privoščim...ne šparam na oblekah, čevljih, potovanjih ...moja direktorca temu pravi kvaliteta življenja

Pač sm bla zmeri bl pr ta reunih in sm med študentskimi leti mela zloooo mal dnarja in si nč nism mogla privoščit...se že 5 let sama preživljam in mi ni težko dat dost dnarja za mejhno stvar, si pač privoščim zdej, k si prej nikol nism mogla. Pol k bodo otroc na vrsti, bo spet treba šparat