Ali dovolite, da denar vpliva na vajin odnos?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah, denar načeloma naj ne bi biu problem - odvisno kolikšno veljavo posameznik daje dnarju. Večje so (finančne) razlike med dvema, večje so šanse, da bo dnar slej k prej težava. Lahko se zatakne že pri najmanjši malenkosti recimo. Pač odvisno od primera do primera. Samo na žalost je dones tko da je dnar sveta vladar...tko al drgač :!:

Pr nama je blo na začetku tko, da on ni meu čist nč dnarja. Nč. Jst sm neki delala pa še štipendijo sm mela...tko da sm bla takrat u bistvu jst njegov sponzor če sva si karkoli prvoščla...in priznam da mi je blo učasih prou bed zarad tega...ker je biu skoz brez dnarja in sm bla jst financ minister za use...ampak je kmal dobiu službo in mi vrnil uslugo (-e) in me razvajal tako kot je treba, hehe Tko da dones dnar pr nama ni več problem. Oba zasluživa kr ok, in si tudi oba (no jst več) tut priviščiva dopust za 800 eurou usak :D Sicer pa morm rečt da si jst še dones resda kr privoščim...ne šparam na oblekah, čevljih, potovanjih ...moja direktorca temu pravi kvaliteta življenja :D Pač sm bla zmeri bl pr ta reunih in sm med študentskimi leti mela zloooo mal dnarja in si nč nism mogla privoščit...se že 5 let sama preživljam in mi ni težko dat dost dnarja za mejhno stvar, si pač privoščim zdej, k si prej nikol nism mogla. Pol k bodo otroc na vrsti, bo spet treba šparat :D
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

hm . . mi2 lih tko nisva nč kej preuč različna. . sam useen mislim, da jst si nemorem prvoščit tkoooo dragega darla njemu kupit, kukr ga je on meni npr. za rd. hm.. rabim pou mesca delat. . .
glede vrednosti. . sm tud njemu povedala, da ni u tem kolk je vredno, pomembn je namen. tudi če bo utrgau marjetico na trauniku, mi bo pomenlo, zato kr je njegovo..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Midva izhajava iz precej različnega okolja, družin... Jaz izhajam iz bolj premožne družine, vendar nikoli nisem dajala nekega pomena temu. Že od nekdaj živim bolj preprosto od ostalih članov družine. Mogoče se problem pojavi edino pri izobrazbi. Jaz imam zelo visoke cilje, pri njemu se pa nisem še čisto razjasnila. So pa seveda pritiski iz družine (mati ga sploh ne želi spoznati, ker ni izobražen), ampak zaenkrat imam še toliko moči da se jim upiram. Bom videla koliko časa bom še zdržala, ker v meni kar vre.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ne dovoliva si, da bi denar vplival na odnos... in ne vpliva...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

BlackMagicWoman kaj ni to malo hudo, da ga tvoja mama noče spoznat ? :? Kaj pa to pomeni, da nima izobrazbe- končau samo OŠ al kaj ?
Če ga maš rada pol ne popusti pod tem pritiskom. Kaj sta že dovolj stara, da gresta na svoje al pa da greš sama ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori