Pravila za prvi zmenek
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
Men pa nekak ne sede, da tip sabo vse nos v torbici. Jst sm tista s torbo in ne on.
Ok, če greva nekam tko dlje, al pa izlet, al pa predavanje - mej tisto torbo (sam ne tiste okol pasu k so se nosile v začetku 90ih ).
Drugač pa za na prvi zmenek, ko je ponavadi samo denarnica & mobitel, že lahko km stlači mobitel. Če pa tip nima niti 1 žepa, da km da šaro, naj pa mene prosi pa mu bom spravla. Se je že dogajal.
Ja, tudi jaz sem 'plehka', pa kaj.
Me je pa najbl motil pr bivšmu, k je mel včas ruzak, pa je mel zategle naramnice in je zgledu k šolarček.
Ok, če greva nekam tko dlje, al pa izlet, al pa predavanje - mej tisto torbo (sam ne tiste okol pasu k so se nosile v začetku 90ih ).
Drugač pa za na prvi zmenek, ko je ponavadi samo denarnica & mobitel, že lahko km stlači mobitel. Če pa tip nima niti 1 žepa, da km da šaro, naj pa mene prosi pa mu bom spravla. Se je že dogajal.
Ja, tudi jaz sem 'plehka', pa kaj.
Me je pa najbl motil pr bivšmu, k je mel včas ruzak, pa je mel zategle naramnice in je zgledu k šolarček.

Eh, gejevsko ... Kdaj bodo ljudje prenehali z neumnimi predsodki?
Končno so tudi moški začeli nositi torbice, čeprav še vedno mrgoli tistih, ki nosijo kakšne že davno preživete hlače le za to, da v žepe natlačijo ključe, telefon, robčke, denarnico in po novem (katastrofa!!!) še tisto veliko plastično denarnico za € kovance.
Končno so tudi moški začeli nositi torbice, čeprav še vedno mrgoli tistih, ki nosijo kakšne že davno preživete hlače le za to, da v žepe natlačijo ključe, telefon, robčke, denarnico in po novem (katastrofa!!!) še tisto veliko plastično denarnico za € kovance.

Kul ni mutirana pamet tistih žensk, ki očitno še niso/niste slišale za PRAKTIČNOST uporabe. Je ta pomembnejša od izgleda.*kayka* napisal/-a:spermij napisal/-a:Še zmeraj nisem dobil odgovora, KAJ naj bi bilo gejevskega na torbicah za okoli pasu.Je pač zgolj "moderno" reči, da je to gejevsko?
![]()
Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične?![]()
niso kul za vsakdanjo rabo...?
-
- Komunikatorka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ni vse v cosmotu za vrjet.. enkrat vem da se je šlo glede ljubkovalnih imen.. in sm šla prou za joke pogledat.. mene moj kliče honey.. no in baje je moj tip movie obsedenec, ki živi v domišljijskem svetu.. svašta.. ta pravila pa ugotavljanja, da če tip reče huda majčka - te v resnici gleda v joške.. mal z rezervo jemlji
pa ne se sekirat.. opažam da se torbice na moških kr širjo 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Miss September
- Debatorica
ženska napisal/-a:Eh, gejevsko ... Kdaj bodo ljudje prenehali z neumnimi predsodki?
Podpis.
In pa meni gre tak na živce, ko me npr. ati prosi, če lahko dam njegove cigarete, denarnico in mobitel v svojo torbico. Čisto vsakič mu rečem, naj si omisli neko torbico, ker je to bolj praktično in tudi varneje. A očitno govorim sama sebi. Ne vem, zakaj je to tako težko nositi

Worship me or walk away.
- Miss September
- Debatorica
MilkyWay napisal/-a: Verjetno pa še niste videle, kako to tlačenje (pretirano) po žepih zgleda... Nabasani žepi od spredi, zadi, še tisti stranski na višini kolen... Uuuuu...zelo sexy...![]()
Hihi, men pa to včasih luškano izpade

Ampak če kdo nosi torbico, naj jo pač nosi - a naj ima raje plastično vrečko od Mercatorja