Zanimiva štorija s Pudljem

Zadovolj(e)n/a v postelji.
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

:rofl: ...haha...izpadanje las na dotik??
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tako se sliši ...
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

uf...zakaj se meni to ne dogaja...jih mam preveč... :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Vprašaj ga še to, če ga kaj moti, da ga primerjaš s pudljem :twisted:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Mahagonij napisal/-a:
do it* napisal/-a: A ni najbol pomembn sam d smo me zadovolne? :evil:
Nehi gledat seks v mestu.

Ja sej, otroci očitno res verjamejo vsemu, kar slišijo / vidijo na televiziji :clowm: :rofl:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

nabavi si pravega pudla pa ga cukaj kolk ti paše..
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

zadovoljna morta bit oba! (ne sam ti!)
če mu to ni všeč pač to nehaš delat.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

cukr8 napisal/-a:Ja sej, otroci očitno res verjamejo vsemu, kar slišijo / vidijo na televiziji :clowm: :rofl:

pri sedemnajstih si pa res veliiiik otrok. predvidevam, da ti si pa že prav/a starina, dorasel / dorasla na vseh nivojih, sam vzgled odraslosti... (ne morem opisati, kako me razjezijo takšni komentarji. niso vsi 17 letniki za v isti koš, prav kot niso vsi 25 letniki sposobni normlanega razmišlanja in so na nivoju prej omenjenih, vendar se povzdvigujejo na račun takih komentarjev)

stevens napisal/-a:nabavi si pravega pudla pa ga cukaj kolk ti paše..

valda, živali so pač zato, da nad njimi izvajamo frustracije, katere nad folkom okoli sebe ne mormo :roll:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Mju napisal/-a:
cukr8 napisal/-a:Ja sej, otroci očitno res verjamejo vsemu, kar slišijo / vidijo na televiziji :clowm: :rofl:

pri sedemnajstih si pa res veliiiik otrok.

Nima veze, a si velik ali majhen otrok, po Konvenciji o otrokovih pravicah se šteje za otroka vsako človeško bitje, mlajše od 18 let :wink:

Govorim torej samo o dejstvih, pravnih vidikih itd., ostalo me niti najmanj ne briga oz. mi je vseeno glede zrelosti dotičnega osebka, npr. tebe .. Tko da, otrok, kar razburjaj se :twisted: ..
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

cukr8 napisal/-a:Nima veze, a si velik ali majhen otrok, po Konvenciji o otrokovih pravicah se šteje za otroka vsako človeško bitje, mlajše od 18 let :wink:

Govorim torej samo o dejstvih, pravnih vidikih itd., ostalo me niti najmanj ne briga oz. mi je vseeno glede zrelosti dotičnega osebka, npr. tebe .. Tko da, otrok, kar razburjaj se :twisted: ..

ni bilo mišljeno, če si velike al majhne rasti (ti šment, a kljub svoji modrosti, pridobljeni z leti, nisi dojel? čudno. :roll: ), ampak je bilo v smislu, da je pri 17 res še zelo velik del človeka otrok (sarkazem, če ti je kaj znano). ker, dragi cukrček, ni otrok, ampak mladostniki in mladoletnež, če že povezuješ s starostjo 18. kdajkoli slišal?

mnja, bolje, da ti je vseeno za mojo zrelost - se te prav nič ne tiče. težko razsojaš, če pa sam... eh, kaj bi ti razlagala... konec OT z moje strani, imaš zs, če še kaj mogoče želiš.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

1. sem dekle
2. zgornjega se mi res ne da komentirat :zwinker: :lach:
(čeprav mi ni jasno, od kod si iz moje gole navedbe dejstev iz konvencije potegnila kaj o moji starosti&modrosti; in ja, velik/majhen ni bilo mišljeno glede na centimetre)

OK, da si ne boš preveč k srcu gnala, te lahko potolažim, da kljub temu, da si otrok (glej navedeno konvencijo zgoraj, mogoče si prezrla definicijo otroka?; ratificirala jo je tudi Slovenija, torej velja tudi zate --> pejt se kregat z OZN, ne pa z mano, če ti kej ne paše), spadaš vsaj v skupino starejših mladoletnikov (vsaj po kazenskopravnem gledanju)..
Zadovoljna :bussi: :D ??
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

A se mora res vsaka tema obrnit v kreganje?? A se res morate v vsako besedo zapičit, samo da se boste kregale?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

MilkyWay napisal/-a:A se mora res vsaka tema obrnit v kreganje?? A se res morate v vsako besedo zapičit, samo da se boste kregale?

To tudi mene zanima. Tema povsem izgubi svoj pomen.
Zaklenjeno