V precepu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

:lol: očitno ni samo mene zmotu ta IQ.. Že tkoj sm se vprašala kaj zaboga ma veze IQ, ne vem kako dobra izobrazba in povprečna ocena (btw če gre človek delat doktorat si pa ja ne bomo misnlid a si mela povprečje 6 - in tudi če bi mela sej to ni neč slabga) z moškima za katera se ne more odločit.. :gruebel:
In še neki me je zmotlo.. na kak način si hvalila unga starejšega da je premožen, pozna dosti VIP ljudi itd.. SPET - kaj ma to veze pri izbiri? Js tega ne bi dala ne pod + ne pod - k to res nima veze.. En ma lahko še ne vem kolko denarja, je lahko še nvem kako pametn z nvem kako dobro izobrazbo, samo če te ne osrečuje pol nvem kaj ti bo tak človek (zdej govorim nasplošno).. Glede na to kolko visok IQ imaš bi lahko pomisnla na to.. Sploh pa - in + seznam je malo otročji (se spomnim da smo to delali v 5. razredu OŠ) in popoln moški ne obstaja (!!!) tko da minusi bojo vedno.
In če ti ne veš s kerim bi rada bla pol kko naj vemo mi? Namesto tebe se pa tudi ne moremo odločit.. Če boš zbrala prvega te bo grizlo to da nisi z drugim in obratno.. tko da js bi si na tvojem mestu našla enga tretjega, kr si še vedno mlada in se ti nikamr ne mudi.
Predn se greš hvalit kako grozno pametna si, poglej s kakimi se ubadaš pr 26-ih :roll:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Lej, vzemi dva listka, na vsakega napiš eno ime, pa žrebaj. Kar izžrebaš, obdrži.
Ne vem no, al se delaš norca, al si pa Iris Mulej.
Uporabniški avatar
Urshay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urshay »

Smreka napisal/-a:Lej, vzemi dva listka, na vsakega napiš eno ime, pa žrebaj. Kar izžrebaš, obdrži.
Ne vem no, al se delaš norca, al si pa Iris Mulej.

:twisted: :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Če bi sodila po sebi...jaz z tipom, ki se mi zdi neumen, ne bi mogla biti. Groza, kako mi gre to na živce. Da ne govorim o katastrofi, da bi se morala preseliti v njegovo vas. Nesamozavest, črnoglednost, cerkvena poroka, BRUH.

Drugi: Leta :eek: Inteligenca in uspeh, super. To, da ti pomaga pri reševanju tvojih problemov, je stvar, ki jo osebno zelo zelo cenim. Samozavest UAU.
Pa smo spet pri letih. Meni je to prestar tip, ne vem. Starejši od 30 me ne zanimajo, kaj šele toliko starejši. Fizično neprivlačen, KATASTROFA. Sej starejši moški je komot fizično privlačen, samo glede na to, da si to poudarila, sklepam, da je TEBI OSEBNO fizično neprivlačen. Pa to, da je nespontan, me moti.

Ok tole so stvari, ki so meni padle v oči.

Ne vem, kam se ti mudi...skenslaj oba. Sej si mlada, finančno neodvisna, brezveze zgubljaš čas takole. ;)
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Eh, to že ne bo okej. Pejd naprej. Ta prav te mora zadet!!!
Zivljenje je lepo...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

...
Zadnjič spremenil veronika_, dne 23. Feb. 2011 1:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

V človeka se ne zaljubiš,ker ima IQ tolko in tolko in ker ima neka poznanstva,katera bi ti še kdaj znala koristit. Če iščeš korist, potem je ta drugi idealni. Če iščeš ljubezen, pa pojdi samo naravnost.

Pa tako mimgrede..Zakaj hudiča je pri tem problemu pomembno tvoj IQ, tvoje povrečje na faxu in take štorije? Ali se rada samo hvališ?

:roll:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Maudisa napisal/-a:
Pa tako mimgrede..Zakaj hudiča je pri tem problemu pomembno tvoj IQ, tvoje povrečje na faxu in take štorije? Ali se rada samo hvališ?

:roll:

Pozabila si še omenit da nadpovprečno zgleda. To je pomemben podatek za pravo ljubezen.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Kva vam gre ta njena izobrazba tok v nos...NJEJ so te stvari pomembne. Tako pri sebi, kot pri moških :roll: JAO. Sej je isto napisala na treh mestih, da ji je to pomembno. In iz tega vidika se stokrat boljše ujema z starejšim.

Sam ste res smešne...ni vam šlo v nos dejstvo, da je napisala, da lahko dobi kogarkoli (glede na starostno povprečje bi bolj pričakovala, da se boste v to zapičile), ampak dejstvo, da ima namen enkrat biti doktor znanosti ali kva že
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Re: V precepu (življenja?) - SOS NUJNO

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

CvetličniPrah napisal/-a:Že pol leta sem na nekakšnem življenskem razpotju in nikakor se ne morem sama odločiti naj grem levo ali desno... Prosim vzamite si čas, preberite in mi svetujte, ker ne zdržim več v trikotniku - vaš nasvet, komentar, namig bo zelo dragocen!

Vnaprej iskrena hvala.

Malo o meni:

- 26 let
- izobražena (na zelo zahtevnem področju)
- izobrazba bo nadgrajena do dr. znanosti (dr. sci)
- intelektualka na začetku obetajoče kariere
- finančno stabilna in samostojna
- samozavestna
- zunanjost nadpovprečna
- veliko prepotovala
- sem v Mensi (IQ nad 130)
- Povprečje na faksu je bilo 9
- brez težav osvojim "vsakega" fanta

Glede na tvoj inteligenčni kvocient bi zmogla razbrati kateri je zate in kateri ni...na voljo imaš dve osebi, pa je logično, da niti eden ni zate...skušaš nekaj racionalno reševati probleme in situacije a jim nisi kos.
Najbolj me je pa odbil zadnji opis, ko si napisala brez težav osvojim vsekega fanta...jaz ti garantiram, da mene ne moreš osvojiti, pa še marsikaterega drugega moškega zdrave pameti, ki bo prebral ta tvoj prispevek ne. Ups...se ti opravičujem...napisala si...brez težav lahko osvojim vsakega fanta...ja verjamem ti...samo verjamem pa, da boš imela z moškimi težave :wink: Zunanjost nadpovprečna? Kaj nadpovprečnega pa je na tebi lepo prosim? Ali tvoje telo morda odstopa od ostalih živih bitij na zemeljski obli? Nadpovprečna zunanjost...svašta ej...še bolj smešna izjava kakor tista, da lahko osvojiš vsakega fanta :roll: Sploh ne vem zakaj se mučiš s tema dvema...saj ti vendarle moški svet leži pod nogami...boš pa ja zmogla najti klon teh dveh oseb v eni osebi...če drugega ne boš pa dnkje skupaj zmešala in naredila samca po svoji izbiri mar ne...glede na tvoje superiorne zmožnosti, ki jih imaš to res ne bi smel biti problem :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
netline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a netline »

Veliko + in - pri drugem si nasprotuje.
Menim, da prvi ni zate. Tvojo pomisleke glede prvega razumem, saj sem bil sam v podobni (celo boljši) situaciji in sem se odločil za prekinitev stikov. Menim, da sem ravnal prav.

Drugi tip. Absolutno ti ga odsvetujem. Glede na to, da kažeš ambicioznost (pustiva tvoje hvalisanje ob strani), menim, da bi ob drugem tipu izgubila motivacijo ustvariti nekaj, saj bi vse imela že na dlani. Na nek način bi tako sama sebi pokvarila izziv življenja. Tudi vajina tekmovalnost je nezdrava, ker v vezi ne tekmujemo, temveč se spodbujamo.

Čudno, da se pri vseh tvojih "oh in sploh" lastnostih nisi sposobna sama odločit in sprejet odgovornosti za to.
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

jst sicer mislm, da je tole hec vse skp, ampak za vsak slučaj: nben ni ta prav, ker ko bo to to, ne boš imela takih dilem :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

v bistvu so že punce pred mano vse povedale......tako da bom sam kratko in jedrnato rekla da ko boš srečala tapravega pluski in minuski ne bodo potrebni....razen če si tako racionalno bitje, da imaš že točen scenarij po katerem se mora tvoje življenje odvijati....v tem primeru pa se mi grozno smiliš kljub svojemu IQ, nadpovprečni zunanjosti in kaj jaz vem še čemu. Dej spusti se mal na zemljo pa bodi poskušaj postati malo bolj ˝topla˝oseba. Svet ni črno-bel....in pluske in minuske lahko delaš ko se odločaš kak avto boš kupila, ko izbiraš med dvema službama ne pa ko govoriš o ljudeh.... :roll:
Uporabniški avatar
CvetličniPrah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska (NG)

Replika na vaše replike :)

Neprebrana objava Napisal/-a CvetličniPrah »

Hvala za vaše komentarje, nasvete pa tudi za opazke glede IQ.

S tem IQ se nisem imela namena hvaliti, čeprav je izpadlo tako (nenamerno).

Izpostavila sem ga, ker je bil nekako ključen za srečanje z drugim.

Pri svojem opisu sem vas želela čimbolj približati moji osebnosti, da boste razumeli, da sem samozadostna in uspešna ter da se zato posledično ne odločam za denar.

Strinjam se in vem, da so tudi druge inteligence pomembne. Pri meni je izstopajoča logično-matematična inteligenca (po Gardnerju), bolj po znana pod komercialnimi inicialkami IQ.

Zakaj iščem nasvete na tem forumu - kot ste sami ugotovili IQ pri čustvenih ugankah ne pomaga - preprosto - obupana sem, sama ne vem kaj naj in ker sem na tem forumu že večkrat prebrala (tudi uporabila) kakšen koristen nasvet, sem se obrnila nanj (torej na vas).

Malo za hec, malo za res: našla sem zanimiv pregovor:

Ženska išče pri pametnem možu pomanjkljivost, pri neumnem prednosti. (gruzinski pregovor)
Odgovori