Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

ane no... k itak pol k prebereš knjigo (sploh vse 4) imaš neko predstvao o njej in tisto igranje sploh se ne ujema...je v knjigi opisana kot velik bolj močna oseba, ne pa kot ena k bo vsak trenutek skp padla tm....
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

ze imam prvo knjigo doma :razz: ah nehajte, igralci so cits vredu :) itak se nikdar niso posneli dobrega filma po knjigi..
Uporabniški avatar
toxic.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ×

Neprebrana objava Napisal/-a toxic. »

Js sm gledla film in bralaa knjigooo..in oboje mi je hart .. :D
samo smi zdi da ce prei neb prebrala knjige da neb se vedlo zakaj se nit gre u filmu na zacetku =)
Weird.. and proud of it! ^^
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

evo mene...strastna oboževalka twilighta....oz..že kr zasvojenka :D
v enem tednu sm prebrala vse 4 knige...sploh jih nism mogla odložit tok so mi ble hude...
film sm šla pa u italijo gledt tkoj k je pršu vn...zdej sam čakam na bolšo verzijo na netu :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Okej,berem new Moon.
Ni mi všeč kako se tuki Bella obnaša (Jacob itd...)

Spoiler,tole preberte sam tiste,ki sje že brale NEw Moon:

Mislim ko Gresta z edwardom narazen,sem še jaz jokala :roll: in zdaj bluzi s tem jacobom,kar me je tok rzapizdlod,a sem šla prot koncu knjgie prečekirat če se spet Edward pojavi in se mi je kamen od srca odvalil.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Smetka_ napisal/-a:Spoiler,tole preberte sam tiste,ki sje že brale NEw Moon:

Mislim ko Gresta z edwardom narazen,sem še jaz jokala :roll: in zdaj bluzi s tem jacobom,kar me je tok rzapizdlod,a sem šla prot koncu knjgie prečekirat če se spet Edward pojavi in se mi je kamen od srca odvalil.

Zdaj si pa predstavljaj kak težko bo to speljat v filmu. Upam, da jim bo uspelo.. ker dejstvo da bo (new moon spoiler) Edward MIA skoraj skozi celi film mi sploh ne diši. Baje celo nekaj premišljujejo v smeri, da bi zamenjali igralca, ki je v prvem delu igral Jacoba. Nekaj morjo zagotovo naret, ker v New Moon je Jacob dal totalno spremembo skozi in Taylor Lautner, ki je zdaj igral Jacoba, je preveč baby faced za (new moon spoiler) wolf-jacoba.

Aja, ste vidle, Rob se je postrigo! :D
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

hud hud hud hud hud film... jaz sem ga pogledala že eno 3x (obsedenc vem) pa ponavadi čistsovražim filme posnete po knjigah...

knjige pa valjda najboljše!!! ravnokar berem eclipse, čaka me še breaking down... eclipse mi je nekak najboljša do zdaj, mislim twilight je hud, ampak nekak nedolžen proti eclipse new moon pa mi ni bla tok všeč... mogoe preveč časa posvečenega spoiler bellinemu trpljenju zarad edwardovega odhoda... in krneki se mi je zdelo da se je pol tak vrgla na jakoba ...

ne vem no, meni mi nasplošno bella ni posebno všeč... preveč zmeden mi deluje na momente... no mogoče je pa samo to da sem se jaz čist zaljubla v edwarda...

aja pa igrali v filmu so hudi, recimo tale, ki igra edwarda je dost lepš ko na slikah, bella preveč lepa glede na mojo predstavo, ampak kemija med njima mi je zlo zlo zlo očitna...

rosalie mi niti slučajno ni tok lepa kot so jo opisovali v knjigah, tud alice sem si predstavljala drugačno, edini ki se res ujema z mojo predstavo je carlisle... jacob mi je tak otroček no... :D hecen je s tole lasuljo (aja, igralc je za snemanje nosil lasuljo) najlepš v celem filmu je pa james za moje pojme... tak, nevarno lep... ampak zlo lep :D
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Gledala sem film valda že 200x. Knjig še nisem brala.. mam pa v načrtu tut to. Zato nvm kake so osebe v knjigi ampak men so v filmu vsi dobro odigrali. Edward pa je itak najlepši.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz čakam, da bo v kinu
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

Uh, še jst.
Sicer mam zarad šole zdej ful manj časa in mi je uspelo prebrat samo Twilight (v angleščini seveda), zdej pa se spravljam še New moon. Mam obe kupljeni, čez teden dni dobim pa še ostali dve, tako da med vikendom bom pečena za knjigami. Nedvomno najboljša knjiga kar sem jih do zdej prebrala in čeprav je res Twilight še bolj nedolžen (kot je že ena rekla), sem se pri dveh delih zjokala zraven (knjiga).
In, um. Zdej pred parimi dnevi sem si zloadala še film in ga gledala dvakrat. Huh, ja. Tut film je najlepši kar sem jih do zdej vidla in ga bom sigurno še večkrat gledala, ker me vedno znova impresionira pa čeprav sem že vse vidla in točno vem kaj se bo kdaj zgodilo. Ampak še vedno se zjokam zraven (takrat, ko jo Edward ugrizne in ji izsesa strup, pri kakih lepih delih med njima, in to). Robert Pattison in Kristen Stewart nenormalno dobr pašeta skupaj, med njima je res videt tisto iskrico in lahk rečem sam wow. Tut igranja ne bi kritizirala, se mi zdi njeno (Bellino) obnašanje čist v redu. Tut če je v knjigi izpadla ful ful pogumna - itak je logično, da se ne bo smejala in bla cela vesela, ker je Edward vampir in ker jo vedno znova opozarja, da je nevaren.

Najlepši mi je valjda Edward :hearts: (he's DAZZLING), Jasper, James, od žensk pa itak Bella. In tut men se Rosalie ne zdi neki perfektna, da bi, ko jo zagledaš, kar obnemel. Bi mogoče prej to rekla za Bello, ki je res stunning.

Sem se razpisala, ampak to je najlepši film kar sem ji videla do zdej in najboljša knjiga kar sem jih kdaj prebrala. Mogoče se bo moje mnenje spremenilo, ko preberem naslednje dele, ampak sm pa res vesela, da sem se lotila branja. :cool:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

mene je new moon kr razocaral morem pripomnit.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Men tud ni bil glih, zaradi Jacoba.
Je pa tazo Eclipse daaaaleč najboljša.Boljša kot Twilight ceo mogoče.
Mam še en mali konc za prebrat do konca :)
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

oh ja, danes zjutraj mi je uspelo se prebiti skozi dreaking down... mah, nisem kaj posebno navdušena... prej bi rekli, da sem razočarana.. :?

spoiler

mislim, a bolj filmsko se ni dalo al kaj? ona kar zanosi, rodi eno čudežno dete, pol postane vampirka in že prvi dan ji gre vse čist u izi, sploh nima potrebe po človeški krvi ne nič!!!! grr...brez poblema se sreča z fotrom, ostane jakobova prijateljica on se celo "imprint" v njeno hčerko... mah krneki nooooo :(

drgač sem se med knjigo seveda tud zjokala (takrat ko se poslavljajo vsi med seboj mi je blo res res hudo) mi pa gre kar lepo na živce da je tok govora o sexu med bello in edwardom na koncu izpade že precej ceneno mislim no, glede na to kakšna sta bla še v prejšnjih knjigah... saj vem, da je ona zdaj vampirka ampak vseeno, nekak mi ne paše to skupaj...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-Lunna-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -Lunna- »

jaz pa sem pred kratkim prebrala vse 4 knjige in mi je bila tazadnja breaking down najboljša....fulll se dogaja....vse se spremeni.....in mi je fulll žal da je konec....
Komaj čakam da prideta filma new Moon(nov09) in Eclipse(??) in upam da se bodo odločili, da bodo tudi breaking Down posneli...
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

Jst sm zdej pred kratkim končala Eclipse, ne morem rečt, da je najboljša od vseh treh, ki sem jih zdej prebrala, tko recimo enakovredno Twilightu. Vse bi blo seveda popolno, če ne bi ta freak od Jacoba si mislu, da je največji frajer, Bella je tut smotka kr misli, da je zaljubljena vanj. Mah Jacoh bi gre itak že od začetka najbolj na živce, pa sej bom preživela.
Zdej sm pa začela z Breaking Dawn, zaenkrat mi je še vse všeč in me prav zanima kako se bo razpletalo naprej.

Film sem gledala petkrat, super fajni je in res se ga ne naveličam. Komi čakam, da pride v kino, da ga vidim v malo boljši kvaliteti (ker ta je res sucky).
Odgovori