Foxy-lady napisal/-a:Pravis, da ce koga obisces te najveckrat ne vidi... Torej se lahko zgodi, da te nekdo vidi??? Adijo, omajgad.
Kak dolgo pa ta "izletek" traja? Kolikor zelis ali je mogoce kaksen trenutek ali dva?
Brala sem, da te včasih lahko vidijo, vendar izgledaš bolj v smislu duha. Verjetno mora biti strašljivo za tistega, ki ne ve, kaj se dogaja in te vidi.
Ne vem kako dolgo traja, verjetno je zelo odvisno od situacije. Včasih te potegne nazaj v telo, četudi se še ne želiš vrniti, lahko pa si zunaj več ur (nekdo je po več ur šel na nek drug konec sveta in tam premišljeval).
Foxy-lady napisal/-a:Moram sprobat, samo kot sem ze rekla, se bojim. Plus tega pa mislim, da se nisem sposobna tako sprostiti, da bi lahko to izvedla. Verjetno bi vmes kaj drugega premisljevala in to bi bilo to. Raje bi, da se mi zgodi spontano, ampak valda se mi to nikoli ne bo zgodilo.
Strah moraš premagati. Prepričaj se, da tam ni nobene nevarnosti, da tako ne moreš umreti, da ti v astralnem svetu nihče ne more škoditi.
Umiriti misli je res precej težko, vendar vse pride z vajo in meditacijo.
Čakanje na to, da se zgodi spontano, je nesmisel; ker se ne bo. Nekaterim seveda se, ampak take osebe so zelo redke. Več možnosti imaš takrat, ko si klinično mrtva, vendar te potem oživijo, ali ko je tvoje telo v velikih bolečinah, ali pred smrtjo. Spontatno lahko zapustiš telo tudi, ko imaš veliko željo in moraš nujno nekaj izvedeti; recimo kako se počuti tvoj otrok na drugem koncu sveta, od katerega že nekaj časa nisi nič slišala ipd..
Foxy-lady napisal/-a:In kak dalec si ze ti? Se vedno nisi dlje od mravljincev? In kako pogosto to sprobavas? Vsak dan?
Odvisno je od dneva. Pridem do mravljincev, do 'padanja', do breztežnosti telesa. Čutim 'dvigovanje', vendar nisem prepričana, če je to to. Potem pa me vedno zmoti ali preveč premišljevanja v smislu: aaa zdaj boo, kaj že moram delati??, ali dihanje, ali strah.
Imam obdobja ko vadim vsak dan, vendar ne gre vedno. Sploh zdaj ko je toliko žurk; jaz namreč vadim pred spanjem in če hočeš, da je vaja uspešna, ne smeš biti ubito zaspan ali opit.

Ko so okoliščine kul, povprečno 3x tedensko, pa vadim. Ti vadiš?