ryu10kyu napisal/-a:Primer...se moški in ženska vsedeta...in ženska začne razlagati kaj se ji je dogajalo čez dan...to traja približno dve uri z vsemi podrobnostmi in moški jim mora slediti:
Joj...ta sodelavka, kolk mi gre na živce stalno nekaj šinfa in zdrahe dela...veš da je danes imela eno oblekico tako kot sem so jaz kupila dva tedna nazaj....jaz te obleke ne bom nikoli več oblekla,itd. ...pol da ne pozabim kako je šef zatežen in koliko jo je vse znerviralo okoli nje in kako je svet krut in bla bla...po dveh urah govorjenja vpraša ona dečkota...in kaj se je pa tebi kaj dogajalo danes?
In moški odgovori: mah nič takega...njemu je že po ene 10-15minut(je še dolgo zdržal) padla koncentracija in ga je vse minilo...samo mir bi še rad imel....in po tem seveda žensko zasrbi muca, ker on je blazno pozoren jo posluša itd. In bi rada seksala...kaj mislite da se zgodi potem?
Zakaj misliš da do tega pride? In kdo tu ne zna komunicirati?
ej kok se mi pa ti smiliš... in ja še vedno trdim, da ne znaš komunicirat, če samo baba dve uri govori... saj te medmes, ko ona reče joj šef mi je danes tako težil, pa rečeš joj P***a meni je tudi ... kak je bil tečn danes, ne prenesem ga itd... pa se bo iz tega razvil pogovor... če pa ima punca monolog, pa si kriv sam...
plus tega, pa če ti gre govorjenje na živce, seksat se ti ne ljubi... pol pa tak brezveze da maš punco... samski stan 4-ever!