Velik problem
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Po moje je use čist res... Se dogaja svašta stvari, pa se lahko tudi take. Kot da vi niste nikdar nardili kaj prepovedanega?
Ja Axe, zgodilo se je pač, spomina ne morš staršem zdej zbrisat, sam tudi se nehat ment zarad tega se ne morete no. Pač obnašej se naprej kot da ni nč blo, bodo že pozabli sčasoma. Drugič pa vrata zakleni, ko delaš take neumnosti, ja?

Ja Axe, zgodilo se je pač, spomina ne morš staršem zdej zbrisat, sam tudi se nehat ment zarad tega se ne morete no. Pač obnašej se naprej kot da ni nč blo, bodo že pozabli sčasoma. Drugič pa vrata zakleni, ko delaš take neumnosti, ja?

Just dance and everything it´s gonna be ok!
Axe, kar je, je. Če ti starši še niso nič rekli, ti pomoje tudi ne bodo.
Jaz se na tvojem mestu nič ne bi sekirala. Pač te je vzburila situacija, ki se sicer smatra za skrajno nevzburljivo - pa kaj. Drugo bi bilo, če bi psom kaj naredil - pa nisi. So takšni in drugačni fetiši in jaz gotovo ne bom govorila, kateri so sprejemljivi, kateri pa ne. V tvojem primeru pa niti za fetiš ne gre - bilo je nenavadno razpoloženje, pa si se pač vzburil. Big deal.
Ne se sekirat, res. Pa svaka čast, da si o takem problemu upaš spregovorit.
Zlobne komentarje pa kar spreglej.
Jaz se na tvojem mestu nič ne bi sekirala. Pač te je vzburila situacija, ki se sicer smatra za skrajno nevzburljivo - pa kaj. Drugo bi bilo, če bi psom kaj naredil - pa nisi. So takšni in drugačni fetiši in jaz gotovo ne bom govorila, kateri so sprejemljivi, kateri pa ne. V tvojem primeru pa niti za fetiš ne gre - bilo je nenavadno razpoloženje, pa si se pač vzburil. Big deal.
Ne se sekirat, res. Pa svaka čast, da si o takem problemu upaš spregovorit.
Zlobne komentarje pa kar spreglej.
1. S tabo ni nič narobe in nisi čuden. Večina folka tukaj je šokirana nad vsakim dejanjem, ki je malo drugačno od običajnega seksa.
2. Čas bo vse popravil in starši se bodo pomirili.
3. S starši se obnašaj normalno in se delaj kot, da ni nič.
Lahko jim rečeš, da si bil ti prvi in sta te psa posnemala.
2. Čas bo vse popravil in starši se bodo pomirili.
3. S starši se obnašaj normalno in se delaj kot, da ni nič.
Lahko jim rečeš, da si bil ti prvi in sta te psa posnemala.

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Kasiopeia napisal/-a:Noelia napisal/-a:Lahko jim rečeš, da si bil ti prvi in sta te psa posnemala.
![]()
O, kok si me nasmejala
![]()
Ja, sam to je prou kul ideja

Just dance and everything it´s gonna be ok!